Selçuk İnan’ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal'i desteklemisimdir hep, ama bu rezil kankilerin sözlesmeleri akil almaz gercekten. Galatasaray tarihinin en büyük skandallardan biri. Hicbir mantikli aciklamasi yok. 2 yil uzatin neyse derim, ama adam 36'larina kadar astronomim maasli sözlesmeler vermis, bu yaptigindan utan Ünal Aysal. Iki tane kocaman bomba biraktin kulübe, artik sövmekten dilimizde tüy kalmadi bunlara.

Amatör seviyesinde topcular bazi world class topcular kadar para aliyor, ulan ne enayiyiz be

1 yıl kötü oynadı diye adamı yerin dibine soktunuz böyle düşüşler normaldir. Bu sezon bende baya eleştirdim ama iyi bir Selçuk her zaman çok faydalı olur. Bu sezonki hatalarından ders çıkardığını umuyorum. Umarım daha çok çalışarak 4.yıldızda emeği en çok geçenlerin arasında olacaktır.

Reis konuşmuş

* LG G2 Tapatalk *

Aysal'i desteklemisimdir hep, ama bu rezil kankilerin sözlesmeleri akil almaz gercekten. Galatasaray tarihinin en büyük skandallardan biri. Hicbir mantikli aciklamasi yok. 2 yil uzatin neyse derim, ama adam 36'larina kadar astronomim maasli sözlesmeler vermis, bu yaptigindan utan Ünal Aysal. Iki tane kocaman bomba biraktin kulübe, artik sövmekten dilimizde tüy kalmadi bunlara.

Amatör seviyesinde topcular bazi world class topcular kadar para aliyor, ulan ne enayiyiz be

Ben başımıza gelecekleri o gün anlamıştım canım çok sıkılmıştı da sözleşme şartlarını görünce kendime gelememiştim...

Bu konuda hesap sorulmalı Ünal Aysal'a...Nasıl yapılır bilmiyorum ama burada bir iş var...

Var boyle donemler anket bas bilmek gerekir demis.. Ne var bunda !!! :d
habibs.jpg

Keske iddia da kalsaydi :(

Selcuk ile Burak zaten sevilmezdi ama bu sacma kontrat uzatilmasi nefret'i körükledi!

Defolup gittikleri gün kurtulusumuzdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt