Selçuk İnan’ın Sözleşmesi Uzatıldı

cok guzel para senede 10 trılyon :) artık dıyecek bıse bulamıyorum inş burakta selcukta aldıgı parayı hakeder yoksa gelecek sene burakta selcukta tt arenada kolay kolay maca cıkamaz :)

ikiside bu performansa rağmen bu zamları alıyolarsa ve seneye şampiyon olmazsak dayak bile yerler yesinlerde

Anlayamadığım şey niye artıyor yaşlandıkça bu adamların aldığı para.

cok guzel para senede 10 trılyon :) artık dıyecek bıse bulamıyorum inş burakta selcukta aldıgı parayı hakeder yoksa gelecek sene burakta selcukta tt arenada kolay kolay maca cıkamaz :)

Onların da çok umrumdaydı kapı gibi 5 sene sözleşme imzaladılar sonuna kadar alırlar.Böyle adamlara parayı saçan beceriksizlere ne yapmalı.

Eskiden laf söyletmezdim ama sene biter bitmez bu sözleşmeler geçen sene sabotaj yaptıklarının kanıtıdır.

ulan maçlarımızı her izlediğimde ''def olsun gitsin'' diyorum.. ama onu başka bir takımdada düşünemiyorum. nasıl bişeysin olm sen?

2 senedir "LEŞ" gibi oynayan,hocasına küfreden,derbi maçında formayı çıkaran,arka arkaya oynadığı 50 kötü maçtan sonraki ilk ıslıkta sakatlık numarası yapıp oyundan çıkmaya çalışan yerli Xavi'mize (yersen) az bile bu paralar.Helal olsun.Kulübün hisseleriden de vermeliler aslında

5 yıl nedir ki?

Göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

Bu elemanlarla ömür boyu sözleşme yapılmalı.

Elimizden kaçırmamak lazım,böyle cevherler kolay yetişmiyor.

ulan maçlarımızı her izlediğimde ''def olsun gitsin'' diyorum.. ama onu başka bir takımdada düşünemiyorum. nasıl bişeysin olm sen?
Şimdi bu Selçuk denen eleman ne yapıyorda bu paraları alıyor?Burak hiç olmazsa arada bir gol atıyor.Bunun ne oynadığını çözemedik gitti.

Bittik resmen. 2011 öncesine götürecekler kulübü. 2000'den sonra camia'nin içinde futboldan anlayan dogru dürüst bir adam olmadi hiç.

Özellikle yeni sezonda Chedjou-Semih-Selçuk 3lüsüne çok iş düşecek.Defansta pas yapıp istatistikleri yakalamak çok önemli.Gol atmak sonra gelir önemli olan defansta iyi top çevirmek.

Geri
Üst Alt