Selçuk İnan’ın Sözleşmesi Uzatıldı

Hangi mantıkla yapılıyor bu sözleşmeler.Burak ve Selçuk'u serbest bıraksan bu ücretleri veren ŞL'de oynayan bir kulübe gidebilirler mi?Burak ŞL'de 8 gol attı Lazio dışında isteyen çıkmadı.Selçuk için EPL ve İspanya'nın orta sıra kulüplerinin adı geçti.Yabancı sınırı var diye bu futbolcuların bu kadar vazgeçilmez ilan edilmesine karşıyım.

Selçuk'u severim, efendi adam ama Burak'la ikisi zaten yeterince yüksek alırken şimdi kazandıkları bu servetlerle inşallah çıkıp da ama Sneijder benden fazla kazanıyor diye düşünüp koşmamazlık etmezler (öyle düşünüyorlardı demiyorum ama öyle bir hava yaratılmıştı). Artık yani şu paraya her maç, hatta hazırlık maçlarında bile canını dişine takıp oynamazsan dayağı hak etmişsin demektir. Bunlar bu seviyedeki pro futbolcular için bile çok yüksek paralar.

Neyse en azından yetenekli adam Selçuk ama fiziğini derhal toparlamalı ve ona duyulan güveni boşa çıkarmamalı...

Fiziken kuvvetlensin formda bir Selçuk bu parayı hak eder.....

Yönetim ne yaptigini zannediyor? Dingonun ahirimi bu kulüp? Yeter artik çöpe döktükleri milli servetler. Yokmu birileri bunlari uyaracak?

Hayırlı olsun da ama Burak için ne düşünüyorsam Selçuk için de aynısı geçerli. Abartılmış kontratlar. Her takımda yaşlandıkça maaşlar düser,bizde yükseliyor. Bu sözleşmelere onay veren herkesi selamlıyorum şu an..

I am the one who knocks!

Adamlar bu sezon trip üstüne trip attılar. Sezonun genelinde rezil bir performans sergilediler. Buna rağmen hem zam, hem de sözleşme uzattılar. Hayret.

Valla başkan bu saatten sonra şöyle mali, şöyle ekonomik sıkıntı var demesin. Kulübün sahibi petrol zengini gibi paraları saçıyoruz. Kötü bir sezon geçirdiler. Fedakarlık yapacakları yerde, emeklilik planlarını yaptılar. Neyse umarım sahada karşılığını verirler.

Tapatalk v2

Öncelikle hem bizim için hem Selçuk için hayırlı olsun

ama bu sözleşmelerde garip bir şeyler var

yani akla mantığa sığmıyor...

ya euro tl seviyesine gelecek yada bu sozlesmeyi yapanlar sarabi cok kacirmis arkadas bu paralar ne boyle

iyi kazıklamışız.. şaka değil.. burak gibi top kontrol edemeyen adamla aynı parayı alacak..

yarin hakan baltayla ile sabriyede 3-4m euro verirler

transfer gerek yok, bizim yonetim saniyorki daha cok parayla daha cok basari saglayacaklar

selcuk ile burak 31den sonra ilk 18e bile giremez

Hamit'in sozlesmesi su sekildeymis: Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR mac başı ücreti ödenecektir.

Yine yuksek ama ufak da olsa sabit ucret duserken mac basina alacagi yukseliyormus en azindan. Bu yonetime futboldan anlayan birkac kisi girmeden Mancini yerine Lucescu da gelse azalir belki ama cozulmez sorunlar.

Geri
Üst Alt