Selçuk mu? Burak mı?

tartismasiz selcuk..

en azindan burak'in kapasitesini biliyoruz ve fazla beklentiye girmiyor insan ama forumun 90% ha bugün ha yarin diye selcuk'un düzelmesini bekliyor..

★☆★

Çok zor bir anket ikisi de ancak bu isimleri izlemek zorunda bıraktıran yabancı sınırı daha çok.

İkisi de çok kötü ama forvet bölgesi daha belirgin olduğu için Burak beni daha çok deli ediyor

Görüp görebileceğim en zor sorulardan biri...

İkisi de diyeceğim ama bazen öyle kötü oynuyor ki biri,ne yapacağını şaşırıyor insan...

İkisininde faydası sıfır. Burak'ın zararı daha az. O yüzden Selçuk diyorum.

emin ol selçuk.çünkü burğın bir kapasityesi var yinede elinden geleni yapıyor bu ne diüğü belirsiz herif götünü kaldırıp yan pas yapana kadar zaten kontra atak ölmüş olduğu gibi rakip bize atak yapıp pozistyona giriyor.lanet herif

Bu takımın tek hücumcusuda Burak degil. Cıksın Sneijder oynasın, Olcan oynasın, Bruma oynasın...

Takım kötü abicim. Ortasahada bitik bir 3'lümüz var. Kosamıyorlar, Pres yapamıyorlar, 10 metreye pas atamıyorlar.

Kanatlar desen hücuma destek veremiyor, sürekli geriye dönük oynuyor.

Emenike'de Burak gibi düz bir santrafor ama fb Emenike'den ibaret bir takım degil. Ortasaha 3'lüsü dinamik. Bekleri sürekli hücuma destek veriyor. Sow-Kuyt-Emenike 3'lüsü sürekli hareket halinde, hücumun her bölgesine basıyor.

Bir Burak ile olmaz abicim.

Kesinlikle Selçuk. Çünkü yeteneğini, kalitesini, potansiyelini biliyoruz ve bu halde gördükçe deliriyorum.

Burak yetenekleri belli en azından elinden geleni yapmaya çalışıyor, yerine doğru düzgün forvet almayanlar utansın...

Geri
Üst Alt