Selçuk mu Mustafa Sarp mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa sarp bunun gibi 3,5-4 milyon € almıyordu en fazla 800-900 bin lira para alıyordu bu çapsız haram para yiyiyor şunun şekline şemaline bakınca futbolcu demeye bin şahit lazım ışid'cilere dönmüş.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Ulan kactane Ahmet Cakar var forumda ulan Futbolu bitti sacina sakalinada karisin memur ya bu adam sinek kaydi tiras kisa sac ulan bizim taraftar cok beter bi taraftar

Mustafa Sarp, en azından çok para almıyordu ve mücadele ediyordu. Hırsından formasını yırttıgını hatırlarım. Selçuk = ölü

sarp yine karaktersiz yeteneksizdi ama mücadele ediyordu hırs vardı sorunu yetenek olmamasıydı selçukta ise yetenek var malum yaptıkları ortada 1.5 yılda ama bastonla dolaşıyor sahada 0 hırs 0 istek 0 azim

Bizim milletimiz vur diyince öldürüyor. Bu da bunun kaniti.

Küfür etdirmeyin şimdi Mustafa Sarpına

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maksatlı açılan bu ve benzeri başlıklara neden müdahale edilmez sn. yönetim

Gör bunları Selçuk gör. Ne hale getirdin kendini...

Allah akıl fikir versin.

Merak ediyorum bu forumdaki insanların hepsi iş veya öğrecilik kariyerlerinde sürekli aynı istikrarda adamlar mı? Herhalde herkes işinin üstadı, einstein filan kapasitesinde adamlar ki kimseyi beğemiyorlar.

Not: Eleştiri değil bu yazılanlar artık.

Şu an ki durum olarak mecazi anlamda koskoca Selçuk İnan Mustafa Sarp'a döndü denilebilir. Lakin yetenek olarak Selçuk ve Sarp'ı kıyaslamak Selçuk'a hakaret olur futbola ihanet olur. Selçuk ruhunu ve hırsını kaybetti. Kankisi sağolsun!

Fark yok artık
Ikiside al gülüm ver gülüm paslar...gölge press yapıyorlar

* LG G2 Tapatalk *

Selcuk daha yetenekli olabilir ama aldiklari paralara da bakacaksin. Selcuk parasinin hakkini vermiyor, net yani.

sonunda bu anketide açtırttılar bana..

GSCimbom 'un ne kadar dejenere olduğunun ispatı olsun bu konu.

Üyelerin aklından geçen herşey için konu açamaması gerektiğinin de...

Kişiler olarak kurumların imajına sekte vurmaya hakkınız yok. GSCimbom Selçuk ile Sarp 'ı kıyaslayan bir yer olmuş dedirtiniz, bu ayıp bize yeter.

bu anket sitem içerir arkadaşlar
Evet, her bakan da öyle anladı zaten.

Konu çöpe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt