Selçuk mu Mustafa Sarp mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
size bam gibi orta sahalar yakışır...

Mustafa Sarp diyorum nedense 2 side bana ayni oynuyorlar gibime geliyor :)

Yine de ara sira düzgün pas veriyor Selçuk, Sarp kadar berbat degil.

Sitem konusunda haklı olabilirsiniz ancak 2 senelik şampiyonluğumuzda en büyük katkıyı Selçuk verdi.Bu yüzden abartmıyalım arkadaşlar sonradan toparlar inşallah.

dün mustafa sarpı gördüm

aydından muğlaya gidiyordum yol üzerinde benzinlikte durayım hem biraz dinleneyim hem de benzin alayım dedim

iceri girdim ödeme yapacam bi baktım yanımda mustafa sarp

haha bi gülme geldi istemsiz

abi dedim nasılsın bi gülec herif sagolasın sen dedi

eyvallah abi dedim aracda güzelmis falan muhabbet gelisti,sıcak bir adammıs

aracı da altın rengi gıcır gıcır bir mercedes,icinde de hanım arkadası otuuyordu

yalnız baya uzun ve yakısıklı bir adammıs bu mustafa

Selcuk'un yerine Furkan'ı deneyebiliriz. Kosu mesafesi yüksek ve savascı bir ortasaha,

mustafa sarp bunun gibi 3,5-4 milyon € almıyordu en fazla 800-900 bin lira para alıyordu bu çapsız haram para yiyiyor şunun şekline şemaline bakınca futbolcu demeye bin şahit lazım ışid'cilere dönmüş.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

dün mustafa sarpı gördüm

aydından muğlaya gidiyordum yol üzerinde benzinlikte durayım hem biraz dinleneyim hem de benzin alayım dedim

iceri girdim ödeme yapacam bi baktım yanımda mustafa sarp

haha bi gülme geldi istemsiz

abi dedim nasılsın bi gülec herif sagolasın sen dedi

eyvallah abi dedim aracda güzelmis falan muhabbet gelisti,sıcak bir adammıs

aracı da altın rengi gıcır gıcır bir mercedes,icinde de hanım arkadası otuuyordu

yalnız baya uzun ve yakısıklı bir adammıs bu mustafa

Rasim Ozan Kütahyalı Hayda - YouTube

Selçuk için aklımdan geçen bir ihtimali dillendirmek istiyorum.
Sadece aklımdan geçiyor. Aslında uzun zamandır düşünüyorum söylemeyi ama çekiniyordum açıkçası.
Ama içime ata ata nereye kadar. :naughty:

AKP/RTE ve Galatasaray arasındaki soğukluk ve Selçuk bahsettiğim kişi ve parti sempatizanı olma ihtimalini düşünmeden edemiyorum.
Belki hatta büyük ihtimalle "Abi daha neler" tarzında eleştiriler olabilir. Saygılıyım. Ama aklımdan geçeni sizlerle paylaşmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt