Selçuk & Muslera Kavgası!

Ozan Kesgin

Cezalı
26993346.jpg

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında Selçuk İnan ile kaleci Muslera arasında gerginlik yaşandı.

[FONT=pt_sansregular]Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında yaşanan bir gerginlik sarı kırmızılılar adına gecenin tek olumsuz yanı oldu.
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile kaleci Fernando Muslera, bir pozisyonun ardından sözlü olarak birbirleriyle tartıştı.
Kaptan Selçuk, Galatasaray kalesine yakın bir bölgeden kullanılacak vuruşu kendi yapmak istedi ancak Muslera buna izin vermeyince ikilinin arası gerildi.
Selçuk İnan'ın Muslera'ya o esnada "Burada kaptan benim" dediği iddia edildi. İki futbolcu arasındaki uzun süren gerilim, Semih Kaya'nın araya girmesiyle yatıştı.

[/FONT]

Selçuk ilk defa kaptan olarak doğru hareket yapmış ama bunu da yanlış ve gereksiz konuda yapmış o ayrı

Kaptansa takim arkadasi bir ayi ile ugrasirken destek olacak ve menajer üzerinden kiskancligi yüzünden saldirmayacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bulmuş mazlum adamı artizleniyor. Yiyosa Meloya yapsın bu hareketleri. Kan alır valla.

Taraf tutmak zorunda mısınız? Ayrıca Melo kan alma işlerini bir kenara bıraksında futbol olarak kendini toparlamaya baksın.. Olur maç içerisinde tarışmalar geçen hafta da Ched ile Hakan Balta tartışmıştı.. Caner ana avrat sövdü hocasına çıkarken haftaya birşey olmamış gibi çıktı.. Riera, Melo yumruklaştılar olaydan sonra 2 sene aynı takımda oynadılar..

Muslera'ya kalkan o parmaklar kırılır.

bende diyorum bakalim bizim saf taraftar nezaman medyanin yemi olacak .. ve oldu ... ufak bir tartisma hemen bombaaa

küçüçuk olayi bu kadar abartmamak lazim, sahada bu seyler olabilir

Vay selçuk paşa bu atarları febeş maçında malum şahıslarada yapmanı dileriz.

kavga falan olmadı selçuk muslerayı alkıslayarak ordan ayrıldı sadece biraz konustular. atısla alakalı oldugunu düsünmüyorum . selcuk giderken chedjouya topu musleradan al bana ver der gibiydi.

Geri
Üst Alt