Üye Görüşü Selçuk Out! Birhan In!

Colak veya Furkan'dan biri oynasin.Birhan'a daha zaman var.

birhan + Altuğ bu takımı uçurur.. Altuğ forvette Burak'ı top diye oynar..

Ft gibi cesur bir hocamız olsa keşke serveti kazımı kesip semihle çolaka şans vermişti
Çolak doğru, ama Semih öbür stoperler sakat veya cezalı olduğu için şans buldu. Kimse kesilmedi.

I am the one who knocks!

Çolak doğru, ama Semih öbür stoperler sakat veya cezalı olduğu için şans buldu. Kimse kesilmedi.

I am the one who knocks!
Sonra istese keser serveti oynatırdı ama kim ne dicekti bülent korkmaz semih yerine kewellı stopere koymamışmıydı her hoca o kalibrede değil işte

Kaos ortamında gençleri kazanamazsın.

Hem her yanlış hareketinde tepki alırım diye korkar, hem de bizim taraftar ona yeterince süre tanımaz ve bir kaç olumsuz hareketinde "ama bu da topçu mu yaa" "bundan da bi bok olmaz" diye tepkiler verir.

Bence yazık olur Birhana bu dönemde. Orada ondan daha deneyimli olan "abileri" Umut G.,Çolak, Furkan gibileri bile şans bulamıyorken bu çocuğu bir allahın Kulunun oynatıcağına inaniyormusunuz.

Böyle oyuncuları yavaştan süre vere vere 11e hazırlamak lazım. Kaos ortamında bu çocuğu japon balığı gibi yeni bir akvaryuma şap diye atmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

I am the one who knocks!

Birhan daha cok genc, yavas yavas kadro girmesi lazim ama 17 yasindaki cocugu bu kaosun icine savurmak akil isi olmaz.

Sonra istese keser serveti oynatırdı ama kim ne dicekti bülent korkmaz semih yerine kewellı stopere koymamışmıydı her hoca o kalibrede değil işte
Iyi oynadığı için kesmedi zaten. Kötü oynasaydı bal gibi keserdi zaten.

Bu Kewell- Korkmaz olayını ben de bir defa yazmıştım zaten bir konuya. Semih 18 yaşındaydı galiba o zamanlar. Yani düşün geçen sezonki cılız halinin daha beteriydi o zamanlar.

Her neyse gençlere mutlaka şans tanınmalı ama bana öyle geliyor ki, Selçuku kesip yerine genç Birhanı koysak bunun hiç kimseye yararı olmayacak. En önemlisi de Birhan için.

Yukarıda başka yorumumda belirttim görüşümü :)

I am the one who knocks!

17 yaşındaki bir çocuğa kurtarıcı rolu verilmez verilecek en iyi şey sizler takımın geleceğisiniz mesajıdır oda yavaştan abileririn arkasından süre almalarıyla aşılanır.tabi önce selçuk dedesinin kesilip furkan abilerine şans verilirse!! zaten öteki türlü devam ederse birhanda 5 sene sözleşmesi var selçuk dedemin bize sıra gelmez hacı diye yorumlayabilir:)

Yaşa bakmaksızın oyuncuda kalite varsa oynatacaksın, antrenman yaparak oyuncu gelişmez.

Sakamisiniz arkadas!?

Biz dünyada en degerli gencler arasinda gösterilen BRUMA yi oynatamadik, Birhani mi oynatacagiz?? HA HA HA

emre belezoglu 17 yasinda oynamaya basladiysa birkan da oynar.
yavas yavas süre vererek her macda sene sonuna kadar formayi kapa bilir.

Selcuku sezon sonuna kadar cezali veya sakat olmadigi her macta oynatirlar malesef..

Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Balta
Melo-Birhan-Furkan
Olcan-Pandev-Bruma

Suanki takımdan daha az puan toplamazdı ilk 3 hafta

Takim takir takir islerse, otomatiklesirse, o zaman kazanirsin genc oyunculari. Zamaninda Emre irkcisini kazandigimiz gibi.

Bu durmda hicbir genc oyuncu kazanamayiz biz, cünkü takim olarak oynadigimiz hicbirsey yok.

şu an için olmaz birhanıda kaybederiz asıl oynaması gereken canını dişine takıp çalışıp formayı alması gereken umut gündoğan bence.furkan da düşünülebilir.

Birhan kim! Daha önemli bir soru var! GSC'nin suyuna ne katmışlar!

Geri
Üst Alt