Selçuk: "Protestoyu hak etmedim"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
81df73.jpg

Fenerbahçe maçında oyundan çıkarken formasını çıkarınca tribünlerden tepki alan Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, taraftarın potestosunu hak edecek bir şey yapmadığını söyledi.

Detaylar GSC Portal'da..

skor taraftarina yedirmeyecegiz seni büyük kaptan. :007::007::007::007::007::007::007:

Selçuk, yakın çevresine, "Galatasaray'ın kaptanıyım, bu forma ile bir çok başarı yakaladım. Taraftarın protestosunu hak edecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Gerçekten çok üzgünüm, takımım için her zaman elimden geleni yaptım ve bu aynen devam edecek" dediği öğrenildi.

he ulan he

Ama sakatlandı yhaaaaa

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sorumluluk Mancini'ye ait şu an, gerekeni yapıp Selçuk'u kazanmalı. Taraftar olarak da biraz sahip çıkın ey millet. Ne kadar vefasız oldunuz, takım bir sezon kötü gitti mi harcamadığınız adam kalmıyor.

Geçtiğimiz iki sezon boyunca sürekli dikine oynayan Selçuk gitti sanki takımı proveke edercesine sürekli yan pas ve geri paslar yapan Selçuk geldi. Burak gibi beceriksiz olsa, deriz ki yeteneği bu kadar yapamıyor ama takım kontra fırsatı yakalamış, boşta adamların kaçıyor sen takımı atağa kaldıracağına topa basıp geri pas yaparsan bu seyirci seni yuhalar. Bunu sadece bu maç yapsan belki görmezden gelirdik ama her maç aynı şey yapılmaz ki. Sanki gol atmamızı istemiyor.

Ftnin askerleri bunlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Futbolcular büyük paralar kazanmalarına rağmen mental altyapıları sağlam olmadığı için bu sorunlarla karşılaşılması normal.

Tepki veremezsin arkadaşım, o sahadayken teknik direktörünün istediğini yapacaksın. Takım senin çıkmak isteyip mücadele etmeyi bıraktığın ve oyunu saha içinden izlemeye başladığın o dakikada gol yiyip puan kaybetse vebalini nasıl ödeyeceksin?

Bu da yeni moda oldu. Kol kırılmalı ve yen içinde kalmalıydı. Sen afişe ettin bütün sorunu. O zaman Burak 'da kanatta oynattığı için, Semih "Servet 'e hücuma çıkma yetkisi veriliyordu bana verilmiyor" diye, Drogba "bana pas atmıyorlar" diye, Melo "takımda bir tek ben savaşıyorum" diye, Teknik Direktör 'de Terim 'e saygı gösteriyorlardı bana göstermiyorlar diye küssün. Herkes bir mazaret bulabilir. Hepsi sahayı terketsin o zaman...

3-4 hafta once olsaydi keske bari bi gaza gelip kenetlenirdi takim :D

Başarı alkışlanır. Başarısızlıkta da eleştiri ve protesto olabilir. Bu iş tek yönlü olmaz. Bunun bilincinden olup hatayı kendisinde araması gerek.

Şu yakın çevresi yalanı yok mu bitiriyor beni oyle bir konuşmuş ki sanki rakı masasında ntv muhabirlerine içini dökmüş satırı satırına :)

Selçuğa çok kızıyorum ama Selçuk'u kazanmamız gerekiyor. Selçuk'u bu hale getiren bir numaralı etken Burak'ın transferidir.

Bi kızgınlıktı geldi geçti, Taraftarda duygusal senin gibi ama bir özür dilesen bu taraftar seni affeder!

Burak'ı aldıgımız gün Selcuk'u kaybettigimiz gündür,Selcuk ne olursa olsun kazanılmalıdır,sinirle kızgınlıkla bircok sey yazıyoruz ama bu kadar kolay vazgecmemek lazım,etrafta oyunlar dönüyor oyuna gelmeyiniz saygıdeger renkdaslar....

Geri
Üst Alt