Selçuk: "Protestoyu hak etmedim"

Gün geçmiyorki taraftar bir futbolcumuzu daha harcamasın. Bknz.Arda Turan

Alakasi yok. Arda kendi kendini harcadi. Adam'in saha ici hareketleri degil, saha disi hareketleri konusuluyordu (sinema kapatmalari falan). Sikiyorsa aynisini ispanya'da yapsin ... Yapamadigi icin zaten orda daha basarili oluyor. Tabi etrafin'daki futbolcular da önemli bir etken.

Ekmeğine saygı göstermeyen insanları koruyacaz diye taraftara vefasızlık yapmayın. Selçuk 2 yıl emek vermiştir bu takıma eyvallah; ben hayatım boyunca maçına gittim, her sezon lisanslı ürününü alıp destek oldum, karşılığında bir lira bile almadım. Meslek hayatına atılmadan önce en büyük hayalim o formayı giymekti bütün renktaşlarım gibi. Biz ne yapmışız birader? Küfür mü ettik te hak etmedim diyosun? O formanın hakkını veren herkes el üstünde tutulmuştur, zamanı gelmiş milli takıma bile oynatılmadığı için savaş açılmıştır. Hadi Selçuk karakteri zayıf bi adam olduğunu belli etti, burada Selçuk'u savunan onca arkadaş, o kadar eğitim görmüşsün, sadece Selçuk empatisi kurmak neyin nesi? Adam sevabına mı oynuyo da bu havaları atıyo, medyanın önüne atıyo taraftarı? Unutmayın herkes gider yine biz kalırız beyler. Son sözüm Selçuk adamsa tükürdüğünü yalamaz, sırtından atar gibi çıkardığı o formayı bi daha giymez.

Selçuk İnan şunu iyi bilmelidir ki bu futbol 6-1 yenildiğinizde bile arkanızda olan taraftara daha saygılı olması gerektiğini bilmesi gerekir.Kaptan gemiyi en son terkeder Selçuk efendi.

Selcuk abartti. Bosuna trip yapmasin simdi. Ciksin adam gibi özür dilesin, yoksa sonu iyi olmayacak.

Sanirsin 90 dakika yuhladilar da adami, Selcuk da dayanamadi.

Bir pozisyonda bir kere homurdandilar, bunu da herkese yapiyorlar macin heyecaniyla.

Ne yuhlama vardi ne de islik. Homurdandilar pozisyon geregi. Kiz gibi aglamaya basladi.

Ya cikar özür diler, ya da kendi bilir.

Yinede üzücü bir durum Selcuk'un da hakki var ,cikip özür dilemeli forma olayi için bit şekilde cozulmeli bir süre kadro dişi kalabilir

bu sezon 2008deki şampiyonluğumuzda katkısı olan servet kadar şampiyonluğu istediyse en adi şerefsizim.servet bi maçta arda korner kullanıp rakibi atağa çıkardığından kızmıştı baya.o adam bile şampiyonluğu nasıl istiyodu ya.sevilmeyen servet..

selçuk her maç rakibi kaç kez atağa çıkarıyo ama kimse bişey demiyo.takımda büyük yok.selçukla burak bu takımın başkanı gibi.sneijdere verilmeli kaptanlık.

yahu bıraksın ağlamayı rezil bir sezon geçiriyor bunun izahı yok 3 maç 5 maçlık bir olay değil

Alakasi yok. Arda kendi kendini harcadi. Adam'in saha ici hareketleri degil, saha disi hareketleri konusuluyordu (sinema kapatmalari falan). Sikiyorsa aynisini ispanya'da yapsin ... Yapamadigi icin zaten orda daha basarili oluyor. Tabi etrafin'daki futbolcular da önemli bir etken.

Yok sayın dostum, öyle değil o. İstiyorsa yatla 5 manitayla Ibiza açıklarına demirlesin, istiyorsa her ay bir sinema kapatsın, Ispanyada yerden yere vurulmaz. Mesela Ispanyada birisi çıkıp "işte bunlar hep seks" demez (bkz: ahmetçakar). Hadi basın yerden yere vurdu diyelim, taraftarı sahip çıkar, sinema kapattı diye protestolar hakaretler haykırmaz tribünden. Kusura bakmayın Arda'yı Türkiye'de bitiren basıla birlikte sizlersiniz.

Lakin Selçuk sadece kötü oynadığı için protesto ediliyor, normaldir. falan filan

İnşallah çıkardığın o formayı giymek bir daha nasip olmaz.

Selçuğa çok kızıyorum ama Selçuk'u kazanmamız gerekiyor. Selçuk'u bu hale getiren bir numaralı etken Burak'ın transferidir.

Hislerim tamamen bu yönde. Selçuk İnan'a çok kızıyorum. 25 milyon taraftarın nefes almadan beklediği FB maçında formayı hocasına uzatıp soyunma odasına gitmemeli bir kaptan.

Gitmemeli değil hatta, gidemez. Daha bitime 5 dakika varken, kaptan takımı bırakıp soyunma odasına gitti dün akşam, hem de FB maçında. Cezasını çekmelidir.

Selcuk'un kaptan olmasına bu yüzden karşı çıkıyordum hep, yaniltmadi da.

Belki dun hak etmemiştir protestoyu ama dune kadar oynanan her maçta fazlasını hak etti.

N5

Haklı.

Ama sahayı terketmesi de son derece yanlış. 1-2 hafta kadro dışı bırakılır, para cezası verilir + Selçuk çıkıp taraftardan özür diler tatlıya bağlanır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geçen sezonun büyük bölümünde, bu sezonun tamamında rezil denecek düzeyde performanslar sergileyeceksin, buna rağmen taraftar-yönetim-hocalar arkanda olacak, senden daha fazla oynamayı hak ettiği halde bazı futbolculara forma ısrarla verilmeyecek, 3 milyon euro'yu, primleri, maç başıları cebe indireceksin, gece hayatınla ilgili dedikodular çıkacak ve sen tüm bunlara rağmen hırslanıp kendini toparlamak yerine taraftara ve hocaya afra tafra yapacaksın, maçın ortasında oyunu bırakıp, formayı çıkartacaksın ve hala biz seni haklı bulup söz etmeyeceğiz.

Ne ala memleket be Selçuk. Burası dingonun ahırı değil Selçuk Efendi. 533 yıllık bir oluşumun, 109 yıllık en büyük Türk Spor kulübü. Herkese hak ettiği gibi muamele yapılır. Selçuk'ta protesto edilmeyi tepeden tırnağa hak etmiştir..

Selçuk İnan: Protestoyu hak etmedim

Ben: Peki üzerinden çıkartıp kırışık buruşuk bir şekilde Tugay'a uzattığın 'Galatasaray Forması' bunu kak etti mi?

Olay elbet tatlıya bağlanır önemli olan bu süreçte birbirimizi kırmamak, üstesinden gelinmeyecek hatalar yapmamak.

Kısa ve öz, hatalar karşılıklı. Selçuk yaptığından ötürü özür dileyecek. Taraftar da Selçuk'a destek verip sahip çıkacak. Sırf kötü performanstan adam harcanmaz.

Kaptan :( La ne Sneijder,ne Melo en çok seni severdim.1 senede bambaşka bi hale geldin :(

Geri
Üst Alt