Selçuk: "Protestoyu hak etmedim"

bosuna burda baya bi kisi ergen dimiyorlardi, gercek de öyle oldugunu herkese gösterdi. Biz de adam sanirdik

Biz ki yillar boyu aydin'a sabretmis taraftariz. Selçuk'a haksızlık yapmak bize yakismaz.

Yok sayın dostum, öyle değil o. İstiyorsa yatla 5 manitayla Ibiza açıklarına demirlesin, istiyorsa her ay bir sinema kapatsın, Ispanyada yerden yere vurulmaz. Mesela Ispanyada birisi çıkıp "işte bunlar hep seks" demez (bkz: ahmetçakar). Hadi basın yerden yere vurdu diyelim, taraftarı sahip çıkar, sinema kapattı diye protestolar hakaretler haykırmaz tribünden. Kusura bakmayın Arda'yı Türkiye'de bitiren basıla birlikte sizlersiniz.

Lakin Selçuk sadece kötü oynadığı için protesto ediliyor, normaldir. falan filan

Arda burada bu tür olaylarla tepki toplayacagini biliyorsa (ki biliyor, cünkü sadece bir kez yaptigi bir sey degildi bu), o zaman israrla bu isleri devam ediyorsa suclusu ta kendisidir. Tepki'nin asil nedeni de bunun üzerine saha'da iyi perfomans göstermemesi idi. Dolayisiyla medya'ya acik verip, taraftar'in tepkisini topluyor idi. Taraftar'in sucsuz oldugunu da demek istemiyorum, fakat Arda kendi kuyusunu kendisi kazmistir.

Ispanya'da onlari yapip, üstüne bir de kötü oynasin ... TR'deki kadar olmaz elbet, cünkü Arda orda (burda oldugu gibi) ön plan'da olan bir futbolcu degil. Ama kendi taraftarin'dan tepki toplar.

Dip not: Kaptan'ligi ona vererek suc'un bir payi da Adnan Polat'a ayittir elbet.

Burak kadar olamadın be Selçuk, adama stadta etmediğimiz küfür kalmadı ama Burak hep savaştı hiçte küsmedi. Yazık sana herşeyden önce takımın kaptanıydın, pazu bandını yere attın, formayıda çıkarıp Tugay'a verdin. Allah aşkına şimdi hangi özür bu hareketi sineye çektircek...

Yakismadi ama hakli. Takim destek eder umarim.

Alakasi yok. Arda kendi kendini harcadi. Adam'in saha ici hareketleri degil, saha disi hareketleri konusuluyordu (sinema kapatmalari falan). Sikiyorsa aynisini ispanya'da yapsin ... Yapamadigi icin zaten orda daha basarili oluyor. Tabi etrafin'daki futbolcular da önemli bir etken.

Sen hiç 6 milyon TL yi bir arada gördün mü? O adam senin belkide hayatın boyunca kazanamıyacağın parayı bir senede kazanıyordu. Sana değil 6 milyon TL 1 milyon TL verseler değil sevgilin için sinema kapatmak(ki bu çok zor bişi değil durumun fena değilse küçük bir şehirde çokta büyük bir olmayan sinemada küçük bir salonu sen bile kapatabilirsin) sex partilerinden çıkmazdın. Her türlü ortama dalardın.

Futbolcuların sizin gibi evlerinde playstation oynayıp torrentten dizi indirmelerini mi bekliyorsunuz.

Arda emin ol İspanya da burdakinden fazlasını yapıyordur. Ama orda kimse önemsemiyor böyle şeyleri.

Burda herkez Balotelli nin gelmesini istiyor. Adamın yemediği halt kalmamış gelincede yemiyeceği halt kalmaz. Adam gelse sevgilisine sinema kapatsa onada aynı şeyleri söliyecekmisiniz. Aaaa ama o Balotelli. O yapar. Arda? Arda evinde oturup çekirdek çıtlatsın.

Geçiniz bunları...

İki şeyi birbirinden ayırmak lazım.

Selçuk hata yapmış olabilir, haksız da olabilir.

Ama bunun karşılığında "Defolsun, gitsin" demek de en az Selçuk' un yaptığı kadar hatadır.

gs kaptanı herhangi bi protestoda sakatım ayağına yatıp ,kaptanlık bandını çıkarıp,formayı teknik ekibe veremez

Sen hiç 6 milyon TL yi bir arada gördün mü? O adam senin belkide hayatın boyunca kazanamıyacağın parayı bir senede kazanıyordu. Sana değil 6 milyon TL 1 milyon TL verseler değil sevgilin için sinema kapatmak(ki bu çok zor bişi değil durumun fena değilse küçük bir şehirde çokta büyük bir olmayan sinemada küçük bir salonu sen bile kapatabilirsin) sex partilerinden çıkmazdın. Her türlü ortama dalardın.

Futbolcuların sizin gibi evlerinde playstation oynayıp torrentten dizi indirmelerini mi bekliyorsunuz.

Arda emin ol İspanya da burdakinden fazlasını yapıyordur. Ama orda kimse önemsemiyor böyle şeyleri.

Burda herkez Balotelli nin gelmesini istiyor. Adamın yemediği halt kalmamış gelincede yemiyeceği halt kalmaz. Adam gelse sevgilisine sinema kapatsa onada aynı şeyleri söliyecekmisiniz. Aaaa ama o Balotelli. O yapar. Arda? Arda evinde oturup çekirdek çıtlatsın.

Geçiniz bunları...

Bold: Hic sanmiyorum.

Öyle bir yazmissin ki sanki her topcu böyle hareketlerde bulunuyor. Balotelli baska bir örnek. Ondan baska? Fazla kisi bulabilecegini sanmiyorum. Para senin dedigin gibi her kisi'yi bozmaz, en azindan o derecede bozmaz. Arda'yi zamaninda bozdu, ki artik daha kontrollü.

Sinema olayi sadece bir örnek. Okyanus'ta köpek baliklari var, yinede o deniz'e yüzmek icin insanlar giriyor. Ee, simdi o balik birisinin kolunu isirinca suclu balik mi oluyor? Risk tamamen o deniz'e giren sahis'ta.

Arda tepki toplayacagini biliyorsa ve hala o tür hareketleri yapiyorsa, o zaman suc'u Arda'da ararim. Arda'dan kat kat fazla para kazanani gördük bu ülke'de, ondan kat kat büyük oyunculari da gördük kendi takimimizda.

Kusura bakma, ama Arda'nin o zamanlar poposu bayagi bir kalkmisti. Üstelik ölye büyük topcu falan da degildi. Iyi bir yetenek, hepsi bu. Almanya'da Bayern Götze'yi 40 milyon'a aldi. Simdi farz et ki bu Götze orayi burayi kapatiyor, üstüne birde saha'da istenilen perfomans'i sergileyemiyor. Ne olurdu sence Götze'ye?

Istedigi kadar para kazansin, istedigi kadar eglensin. Fakat (büyük ölcü'de) daha hic bir sey basaramamis bir futbolcu olarak bu tarz seylerle gündeme geliyorsa ve bunun üzerine mac'arda istenilen verimi veremiyorsa suclu bizzat Arda'dir. Bunun neresi savunulur onu da anlamis degilim.

Yanlis anlasilmasin. Ben Arda'yi destekleyen bir kisiyim. Bu sezon pek takip edemedim, ama gecen iki sezon maclarin neredeyse hepsini izledim, sirf Arda oynuyor diye. Cogu kisi karsi ciksa bile ben gelmesinden yanayim, imkansiz olsa bile.

Hala akillanmamis, bu gidisle kendisine oz elestiri yapmazsa, sonu yakinda gelir gibime geliyor..

Selçuk'a sahip çıkılmalı bence de ilk hamlede sezon sonu Burak'ın satılması ile olur.

bu haberin doğruluğuna inanmıyorum.

ayrıca selçuk'un kızgınlığının taraftara değil, mancini'ye olduğunu düşünüyorum.

çıkmadan önce hocayla uzun süre tartıştı, morali bozulunca da çıkmak istedi, sakatlık hikaye bence.

ha yaptığı yanlıştı ona birşey demem ama olur böyle şeyler.

kötü bir sezon geçirmiş olabilir ama selçuk öyle bir çırpıda harcanacak adam değil.

ulan keyif aldığın işten dünyaların parasını alıyorsun ananın babanın hatrına mı oynuyorsun Galatasaray da birde protestoyu haketmedim diyorsun 3 senede 1.5 sene adam akıllı top oynamışsın yönetim dese sana ozaman bizde paranın yarısını verelim diye dünyayı ayaga kaldırırsın o yüzden bu performansla hiç konuşmaya hakkın yok taraftarda haklıdır arkadaş çünkü senin paranı onlar ödüyor

Beyler kaptandır çok emeği var da duygusallıkla yürümez bu iş...

Sen derbidesin , bütün maç ve sezon boyunca kötü oynuyosun , taraftar o heyecanla seni yuhluyo..

Ne o ben sakatlandımm çıkim...Hocan sana sakatsan yat diyo yok ben çıkıcam..

30 yaşına gelmişsin , dünyaların parasını kazanıyorsun , takım kaptanlığıyla ödüllendirilmişsin , takımda en ufak bir protestoda maçı terkedeceksin? Doğrudan soyunma odasına gideceksin!

Sabri'nin günahı ne lan o zaman kaç senedir.

Bir daha o formayla sahaya çıkartmamaları lazım..Yazıklar olsun!

Biz zamanında Hakan Şükür ile Lincoln'u bile Bjk maçı öncesi kadro dışı bıraktık. Akıllı olman lazım. Burası Galatasaray.Sen de kaptansın.Koca sezonda iyi oynadığın maç yok denecek kadar azken bile arkanda durduk, ne diye şu tarz hareketlere girersin anlamadım ki. Galibiyeti bıraktık , seni konuşuyoruz.

B%C3%BClent+Korkmaz+Kol.jpg

Biz böyle kaptanlara alışkınız..Önemli maçlarda her şartta takımı için çarpışan...

Taraftar yuhladı diye sakatım ayağına yatıp kaptanlık bandını yere atanlara , formasını verenlere değil.

Formayi cikarmanin manevi anlami cok buyuk.

Birincisi hicbirsey olmamis gibi o formayi bir daha nasil giyeceksin. Giydin biz senin adamligindan nasil emin olacagiz. Icten bir ozur sart.

Bu tur olaylar hicbirsey olmamis gibi gecistirilirse oyuncularin formaya saygisi kalmaz.

Geri
Üst Alt