Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Fazla söze gerek yok.

Selcuk ve Burak, iki iyi arkadas, daha fazla küfür yemeden ciddi uyari görerek önümüzdeki Kayseri maci kadro disi birakilmalidir.

Bu arada yeni transferler, Umut G ve Ontivero gibi, oynamalidir.

Yanlis anlasilmasin, bugün saha da olan tek bir futbolcuyu savunmuyorum. Hepsi berbat. Ama disardan izleyen ve Selcuk'u tanimayan sabote ediyor der resmen.

Burak'a diyecek söz bulamiyorum, rezil. Futbolcu olarak anilmasi diger futbolculara hakaret degil, bildigin küfür.

Reziller.

Cok sinirliyim.. COK

Artik kendilerine gelme zamani. Topu tasiyacak bir adam yok. 90 dk ne izledik biz? Umut Gündogan, hayatinda CL maci görmemis, oynasaydi eminim 2 pozisyon bulurduk.

Yanlarına Umud'u da ekleyelim lütfen. Trabzon tayfası gitmeli artık..

Hediye paket'i olarak Roma'ya gönderin. Icine birde para koyun ki geri göndermesinler.

Yolun sonu geldi bu isimler için.2011-2012 sezonunda yaptığımız gibi bir değişim gerekiyor.

emirin inana bunu yazacağı aklımın ucundan geçmezdi ne oldum demeyeceksin harbidende

Ağzınızdan bal damlıyor Burak'a gerek yok Selçuk kadrodışı kalsın yeter...

Muslera-Eboue-Ujfa-Semih-Hakan-Engin-Selçuk-Melo-Emre Ç-Necati-Elmander

Ulan bu kadroyla 10 puan fark attık ya utanın be utanın

Oynatın Emre'yi falan kim istekliyse o oynasın... Umutsa umut, Koraysa koray.. ligde kim oynarsa oynasın adam gibi istekli oynadığı sürece kazanırız zaten.. Ruhsuz yıldızlar oynayacağına..

Gerçek sandım sevinmiştim.

vallahi aglicam utanmazlar mac sonu seyirciye bile gitmediler

reziller

Defolsun gitsinler meymenetsizler..

Herkes kötü oynadı, ama kankalar ultra rezil oynadı. Takıma ciddi ciddi zarar veriyorlar, biz de bunu bile bile çekiyoruz. Kenarda hevesli, oynayamaya aç, gelişime müsait adamların varken oynatmaya devam ediyor teknik ekip, şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt