Mustafa TEKİN
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.877
- 46
- 1.488
Selçuk kadro dışı kalsın yeter
Bu sayede Sneijder bölgesine geçer.bizde rahatlarız
Bu sayede Sneijder bölgesine geçer.bizde rahatlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umut hiç olmazsa çaba göstermeye çalışıyor diğerlerinde o da yok...
Önümüzdeki Kayseri maçında kadroya alınmamaları çok mantıklı.İkisi de bu sene büyük düşüş yaşıyorlar.Anlamak çok zor...
Kusura bakmayin arkadasar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.
Nzm yabanci hoca gelirse özellikle türk oyuncularin performansi olumsuz sekilde dikkat cekiyor.
Belki genelleme yapmam dogru degil yabanci düsmani konusunda ama cok sinirliyim, buna verin.
Kusura bakmayin arkadaslar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.
Nzm yabanci hoca gelirse özellikle türk oyuncularin performansi olumsuz sekilde dikkat cekiyor.
Belki genelleme yapmam dogru degil yabanci düsmani konusunda ama cok sinirliyim, buna verin.
Kusura bakmayin arkadaslar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.