Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk kadro dışı kalsın yeter

Bu sayede Sneijder bölgesine geçer.bizde rahatlarız

geçen seneden beri selçuk düzelir diye bekliyoruz, her oyuncu düşüş yaşayabilir normaldir dedik ama bugün kü oyunu ile bizimle resmen alay etmiştir ,formayı artık hakedenler giymeli,içinde bulunduğu vahim durum formsuzluk vs gibi durumlar ile açıklanamaz,kendisine desteğim bugün itibari ile sona ermiştir ,a2 takım ile çalışması herkesin ruhsal durumu için en doğru karar olacaktır.

koray günter,veysel sarı,umut gündoğan,ontivero bu takıma kısa sürede monte edilmeli

selçuk , eboue , ( drogba en fazla 45 dk ) hatta burak kesik yemelerinin vakti geldi de geçiyor...

Su Selcuk un kontrati ne zaman bitiyor? Yanlislikla uzatmasinlarda, yol yakinken satalim bari..

Önümüzdeki Kayseri maçında kadroya alınmamaları çok mantıklı.İkisi de bu sene büyük düşüş yaşıyorlar.Anlamak çok zor...

Ben bile yemin ederim, Allah belami versin yalan soyluyorsam, bugunku Selcuk tan daha iyi oynardim o orta sahada. Amatorde oynuyorum ama bizim takima bu Selcuk u bile alip oynatmam o derece yani..

Benim top teknigim-ara paslarim -> Selcuk

Biz hep diyoruz burda oynamasinlar diye. Hafta sonu Kayseri maçinda yine 11'de olurlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terim gittiğinden beri böyle bu arkadaşlar.Gazla çalışıyorlar heralde.

umut hiç olmazsa çaba göstermeye çalışıyor diğerlerinde o da yok...

En önemli özelliği buydu ama özellikle 2. devreden beridir rezilleri oynuyor en ufak bir çabası koşması vs si yok zaten yeteneksiz tamamen çekilmez oldu ,, kendini ne sanıyorsa belirgin şekilde tripler içerisinde ...

Kusura bakmayin arkadaslar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.

Nzm yabanci hoca gelirse özellikle türk oyuncularin performansi olumsuz sekilde dikkat cekiyor.

Belki genelleme yapmam dogru degil yabanci düsmani konusunda ama cok sinirliyim, buna verin.

Kusura bakmayin arkadasar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.

Nzm yabanci hoca gelirse özellikle türk oyuncularin performansi olumsuz sekilde dikkat cekiyor.

Belki genelleme yapmam dogru degil yabanci düsmani konusunda ama cok sinirliyim, buna verin.

Melo'nun daha geleli 3 gün olmuş Telles'in yanında sefilleri oynuyorlar ...

Türk futbolunun kurtuluşu oyuncu sınırlamasındadır ama YERLİ OYUNCU !

Kusura bakmayin arkadaslar, benim anam babam da türk, ama bu türk futbolculari ve milleti kadar tehlikeli ve yabanci düsmani bir millet yoktur.

Yok yok gayet doğru bir genelleme.. Tersi bir elin parmaklarını geçmez.

Haklisin cunku Turk oyuncularin cogu 'gazla' oynuyorlar, hani LPG varya, gelecek Terim gibi birisi, bunlara gaz verecek sonra kosacaklar iste, yabanci hoca tabiki gaz yerine GPS sistemi ve beyninizi kullanin diyor, onlar da ozaman: What, who, beyin? What is that? diyorlar iste..

Haklisin ama napalim.

hic utanmiyonuzmu lan hele sen selcuk...burakin bombos bi topcu oldugunu biliyorduk ama selcuk salmis kendini desem az bile olur

çok geç kaldin. Mancini geldigi hafta bunu yapmaliydi. Yapamadigi içinde şampiyonluk gitti.

Gelecek maç protesto edilsin boyle devam etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt