Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Drogba oralari buralri görmüs gelmis kücümsüyor bizi (ona da yallah). Ama sizin gibi iki tane adam, kariyerin en yüksek takimdasiniz, Sampionlar Ligi oynuyorsunuz, ve sanki mahalle maci mis gibi kendi aralarinda oynamya calisiyorlar, hic istek, ekstra sarf etmek filan yok, rezalet... bide siz zaten karsi takimdaki adamlar dan okadar fazla daha yeteneksisiniz ki, daha fazla caba harca malisiniz...

Selcuk Inan bir sene Futbol oynadi, 2 sene yatti, bunun kadar adam görmedim, Linderoth a can kurban...

En kötü iki isim bencede. Selcuk ama uzak ara en kötü selcukdu. Zaten iyi değildi 1 senedir ama bugün ptt lig topcusu kadar bile yokdu maalesef

"Son dakika" haberi olsaydı ne vardı sanki.

antrenman da beraberler lig macı olur ısınmaya cıkarlar yine beraberler sosyal yasantıları zaten malum yıne kankıler filan bir kez olsun selçuk burak ikilisinin yanında özellikle sneijder olsun diğer yabancılar olsun 5 e 2 de bile görmedim, ki bu ekran dan görebildiğimiz kadarıyla böyle, belki yanılıyorum kotuye de yormak ıstemıyorum ama bunlar ayrı dunyaların insanları olmuş bizde toparlanmalarını beklıyoruz

Terim gitti ibre tersine döndü ben bunların takımı sabote ettiğini bile düşünmeye başladım

biraz "profesyonel" olsalar da saha içine yansıtmasalar başka bişi istemiyoruz

Profesyonellik ne arar sanki bedava oynuyorlarda hoca begenmiyorlar. Aldıkları paranın hakkını vermeliler drogba geldiğinde zam almayı biliyorlardı neyse çok birikmiş şey var içimde ama ceza almaya luzum yok

ah ulan selçuk bu hallere düşecek adammıydın sen be.

büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

melo dan, muslera dan, sneijder den, bile çok seviyordum.

Seneye sahada 6 yerli olmali en az. Semih disinda koyabilecegimiz yerli kalmadı.

6+2 bile gelse gelecek sene pek aydinlik görünmüyor büyük degisiklikler yapilmazsa. Büyük degisiklikler yapmaya yetecek para olduğunu da sanmıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sıze olacakları soyleyeyım bunlar kadro dısı falan kalmaz. Seneye yabancı sınırı kalkmaz. Alacak dogru durust turk oyuncu kalmadıgı ıcın seneye yıne umutla selcukla burakla oynarız. Seneye fenerbahce 4.yıldızı takar. Galatasaray kongresı yapılır, kımın secılecegını bılemıyorum unal aysalda secılebılır tekrardan , bir revizyon daha yapılır yabancı sınırı basvurumuz kabul olur yabancı sınırı kalkar ve fenerden sonrada 4. yıldızı biz takarız. Begenın yada begenmeyın bunların hepsı olacak.

Bunu bende yazmistim. Sinirlama oldugu sürece onlar 4. yildizi önce takarlar.

sanırım mancini de farkında olan bitenin ama kendisi şuan takım da radıkal bi değişiklik yapmak istemiyor ve boyle bi değişiklikte var olan gruplaşmanın kendisine dönmesinden çekiniyor. yani bu kadro ve düzen sene sonuna kadar sürer

Burak ve Selcuk'un buldunugu bir takimda gruplasma olur. Ikisi de cok karaktersiz cocuklar. Hele Burak varya.. Bosuna tüm Türkiye nefret etmiyor.

Üstüne Drogba'nın egosu da eklenince...

Ben Drogba'nin gruplasma olaylarina karisacagini düsünmüyorum. Ciddiyim böyle gereksiz islerle ugrasmaz adam. Zaten kariyerinin sonuna gelmis. Egosu yüksek tabi ki, ama burda bitiyor.

Yani yabancilari toplayip ayrimcilik yapmaz asla cünkü takimda rakibi yok kendisine göre. Ama Burak ve Selcuk gibi adamlar yapar iste. Hele Burak. Sirf Drogba nin gölgesinde kaldigi icin yapar.

Ben Drogba'nin gruplasma olaylarina karisacagini düsünmüyorum. Ciddiyim böyle gereksiz islerle ugrasmaz adam. Zaten kariyerinin sonuna gelmis. Egosu yüksek tabi ki, ama burda bitiyor.

Yani yabancilari toplayip ayrimcilik yapmaz asla cünkü takimda rakibi yok kendisine göre. Ama Burak ve Selcuk gibi adamlar yapar iste. Hele Burak. Sirf Drogba nin gölgesinde kaldigi icin yapar.

Yok zaten ben de gruplaşma yapacağını düşünmüyorum ama egosunun takımın formunu olumsuz etkilediği bir gerçek.

Yerli oyuncular takimda 2-3 dünya yildizi olunca cekemiyor adeta. Eh bu yüzden zaten Avrupa'ya oyuncu gönderemiyoruz. Vizyonsuz herifler. Birde üstüne teknik direktöre karsi oynuyorlar. Sabote yani..

Sinirlama sagolsun. Yillardir yüz verdin, adamlarin yeri hazir, para hazir, rekabet yok, yüksek seviye yok. 2-3 üst seviye adamlar geldigi vakit ne olduklari ortaya cikinca sabote ediyorlar iste.

Allah belanizi versin sizin federasyon gibi.

Yerlilerden sadece gençleri oynatacaksin. Kendini dünya yildizi sanan Burak ve Selçuk gibi karaktersizler tetikçilik yapiyorlar, hemde gözümüze soka soka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt