Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirören acaba su maci izlerken utanmismidir? Sinirlama istiyorlar, sonra Niasse ve Donk gibi oyunculari milli takima monte etmeye calisiyorlar.

Abi bunlarin beyni iyice iflas etmis. Bitmis bu ülke futbolu. Valla cok kötü durumdayiz, kurtulmamiz gerek su adamlardan.

Tapanlar şirke gireceksiniz.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Demirören acaba su maci izlerken utanmismidir? Sinirlama istiyorlar, sonra Niasse ve Donk gibi oyunculari milli takima monte etmeye calisiyorlar.

Abi bunlarin beyni iyice iflas etmis. Bitmis bu ülke futbolu. Valla cok kötü durumdayiz, kurtulmamiz gerek su adamlardan.

Yok yine tesekkür bekler gecen seneki gibi."Bakin sayemizde gördünüz yabancilariniz hic oynamiyor. Sinir kisitlamasi dogru. Burak Selcuk pirlanta gibi cocuklar" der meymenetsiz ayi.

Trabzon Tayfasından yeterince faydalandık, artık yenilenmenin vakti geldi. Keşke artık şampiyonluk olayını kafadan çıkarıp devre arasında aldığımız gençlerle oynasak (Salih hariç). Bundan daha kötü olmayız Ontivero, Umut, Veysel, Hajrovic ile.

Konuyu acmiş olmayayim daTerim kadro dışı biraktiktan sonra Burak'tan verim almıştık neden bu ısrar anlamış değilim ,adaletten bahsetmesin kimse takımda

Boşuna yırtınmayın. Bu hafta lig sonuncusu önüne gelenden 3-4 gol yiyen Kayseri'ye Burak 2-3 tane gol atar ondan sonra multi-ergen burak fanboyları gelip kapak muhabbeti yapar, bu kısır döngüyle sadece bu sene değil gelecek senelerde gider, aynı trabzonun olduğu gibi ilk 4'te olmaya razı bir kulüp haline geliriz. Selçuk'a ise diyeceğim tek laf yok sadece bir dileğim var umarım stadda gereken tepkiyi görür ve artık taraftar için vazgeçilmez birisi olduğunu anlar.

Koca koca adamlar. Galatasaray gibi bir takimda oynadiklarinin farkinda degiller. Is saygisi bile yok. Ulan Türkiyede kimsenin kazanamadigi paralari kazaniyorsunuz. Bunun icin kilinizi bile kipirdatmiyorsunuz kac zamandir. Bizim hayatimiz boyunca bir arada göremeyecegimiz paralari bir senede aliyorsunuz. Buna karsilik hic birsey yapmiyorsunuz? Utanin lan.

Dün o stada gelen taraftarlar o maca gidebilmek icin belki borc harc icine girdiler, kim bilir ne zorluklar cektiler ama siz ancak ruhsuz ruhsuz dolasin sahada. Bu kadar acizlik ,bu kadar doymusluk, bu kadar vurdumduymazlik olamaz, olmamali. Buna hic bir sekilde hakkiniz yok.

Oysa ki birazcik gercekten birazcik götünüzü yirtsaydiniz, isinize ahlakiniz olsaydi GALATASARAYA deger verseydiniz ve Meloyu ya da bilmem Semihi Muslerayi örnek alip biraz savassaydiniz hersey güzel olabilirdi. Ulan tüm sezon sadece 3 deplasman maci kazandik ve buna ragmen hala sampiyonluk yarisindan kopmadik aylardir ama siz bunu her hafta elinizin tersiyle ittiniz. Bu son paragrafta yazdigim sadece sizin ikiniz icin gecerli degil.

Elimizde 3 sene arka arkaya sampiyon olup 4.yildizi takmak gibi bir firsat varken sizin bu hic ama hic umrunuzda degildi tüm sezon boyunca.

Nasil olsa 2. olursak yeter sampiyonlar ligine direkt katiliriz diye düsünüyorsunuz(ki buna kafa yorduklarindan bile süphe duyuyorum), paralar ve primler tikir tikir bankaya yatiyor nasil olsa, oh mis gibi. Bu takim daha cok zorluklar cekerek sampiyon oldu lan, hemde oyuncular aylarca para alamamasina ragmen.

Bir son laf ile yazimi bitirmek istiyorum. RUHSUZLAR.

bitirim_ikili_hic_ayrilmiyor13726654850_h1044449.jpg

+ Drogba ve Eboue

muslera

eboue semih balta telles

ceyhun ched

yekta

umut g.

sneijder

melo

2000-2001 sezonunda takımın içini oyup şampiyonluğu satanları hatırlatıyorlar bana ...

sorarım tüpçüye ey ulan tüpoviç al sana yabancı sınırlaması senin yüzünden sneijderle burak kanatta oynuyor böylemi avrupada başarı gelir burakla selçukla mı başarı gelir sneijderi ebouesi chedjousi dökülmüş türkler ne yapacak

Selçuk yüzünden Sneijderin performansı da düşüyor. Ben en çok ona yanarım

Yapmayın şöyle şakalar başlığı bırakılDI diye okudum :( :(

2000-2001 sezonunda takımın içini oyup şampiyonluğu satanları hatırlatıyorlar bana ...

Harbiden okan ve emre adındaki iki yerden bitme takımı şampiyonluktan etmişti.. Bile bile hemde. Sampiyonluğa bir hafta kala evimizdeki Ankaragücü maçında yaptıklarını hala unutmadım. Bunlarda aynı şekilde. Emin ol bir yerlerle anlaşmışlardır sezon sonunu bekliyorlardır.

Dünkü maça bakarak konuşacaksak herkes kendi performansının çok altında oynadı. Yalnız kadro planlamamızda ciddi bir hata var. Burak, Sneijder kendi görev yerlerinde oynamıyorlar. Hele Burak, adam zaten yıllarca forvetten başka bir yerde oynayamayacağını bize gösterdi. Bu ısrar neden bir türlü anlamıyorum. Sneijder forvet arkasından hiç bir yerde oynayamaz. Böyle asalım keselim demek kolay Melo dışında herkesi gönderelim o zaman.

Bunların maçları bilinçli şekilde sabote ettiğini düşüneceğim artık. Bu kadar da kötü oynanamaz cidden.

burak degil ama selcuk birakilsin bunu bi selcuk hayrani olarak söylüyorum

beli dönmüyo adamin kosacak mecali yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt