Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek isteğim Burak'ı tek forvet oynatsın, 4231 sisteminde arkasında Şino olsun.

Aman ne Umut ne de Drogba ilk 11 se olmasınlar.

Selçuk 2 haftalık tatile çıksın, zaten yaptığı birşey yok

Kovun su cop leri , reziller, kepazeliklerini gormek istemiyorum artik. Burak kadar yeteneksiz bir santrafor Galatasaray in tarihinde gormedim. Selcuk kadar hayalet bir oyuncuda hic gormedim. Bir oyuncu 50 mac ust uste kotu olabilirmi kardesim, 50 mac?!!!

Zamanı geldi de geçiyor. Ama bu forumu bile Burak Yılmaz'ın akrabaları ele geçirmiş.

Selçuk ve Burak kadro dışı kalsın yerlerine Ontivero ve Umut Gündoğan oynasın :happy::happy::happy::happy::happy:

Her zaman demişimdir bazı Galatasaray taraftarları, bazı Fenerbahçe taraftarlarından bile daha nefret etmeye müsait diye.

Selçuk ve Burak kadro dışı kalsın yerlerine Ontivero ve Umut Gündoğan oynasın :happy::happy::happy::happy::happy:

Oynayacak bir oyuncu elbet bulunur. Kulübü yolunacak kaz gibi görmeyen, yan gelip yatmayan ve itibarımızı iki paralık etmeyen. Şu tsli tayfanızı da alıp gidin artık, yetti kanımızı emdiğiniz!

Ben o zamanki yazdiklarimin hala arkasinda duruyorum.

Premier League seviyesindeki nadir oyuncularımız. Bu gün satılığa çıkarsak kim bilir kaç club sıraya girer.

Galatasaray'daki sorun burak ve selçuk sorunu değildir. başkanından tut yöneticisi teknik ekibi derhal gitmeli.

Ali Dürüst önderliğinde yeni Galatasaray kurulmalı.

O günün sartlarina bak ondan sonra bunu neden yazdigimi bi ögren cahil cahil günlük yorum atip gülecegine.

Yahu Hakan bu başlığı bir de Chelsea maçı sonrası açmışsın. Merak etmiştim acaba ne zama açılmış diye. Yahu Umut dediğiniz adam kim ki Selçuk yerine 11 oynayacak. Ontivero'nun şu anki durumu yeterli değil.

O günün şartları da değiştirmez bu gerçeği. SAnki o gün Umut dediğin adam Xavi idi. İki Türkiye kupası maçında 2 hareket yapan adamı Selçuk yerine önermek cahillk değil de benim yorumum mu cahillik.

Burak ve Selçuk düşüşteler tamam da sanki elimizde City gibi 50 ortasaha var ve biz bunları kadro dışı bırakacağız. Bu isimlerle 4 yıllık ve o maliyeltlerle yapılan anlaşma ne kadar saçma ise bu görüşte o kadar saçma.

Yahu Hakan bu başlığı bir de Chelsea maçı sonrası açmışsın. Merak etmiştim acaba ne zama açılmış diye. Yahu Umut dediğiniz adam kim ki Selçuk yerine 11 oynayacak. Ontivero'nun şu anki durumu yeterli değil.

O günün şartları da değiştirmez bu gerçeği. SAnki o gün Umut dediğin adam Xavi idi. İki Türkiye kupası maçında 2 hareket yapan adamı Selçuk yerine önermek cahillk değil de benim yorumum mu cahillik.

Burak ve Selçuk düşüşteler tamam da sanki elimizde City gibi 50 ortasaha var ve biz bunları kadro dışı bırakacağız. Bu isimlerle 4 yıllık ve o maliyeltlerle yapılan anlaşma ne kadar saçma ise bu görüşte o kadar saçma.

Ya ne sacmaliyorsun sen?

O gün elendik, sezon bitmisti. Ayni adamlari izleyecegine yeni adamlari izleyelim düsüncesiyle acilmis bir konu. Cünkü o gün ki Burak ve Selcuk forma yi haketmiyordu.

Umut veya Ontivero nun yetersizligi o gün umrumda bile degildi, kaldi ki yeterli veya yetersiz dememiz icin yeterince izleme sansi bile bulamamistik.

Kaybedecek birseyimiz yoktu zaten.

Biraz yorum yapmadan önce düsünün, acaba hangi sartlara göre nzm acilmis bir konu ve nedeni nedir..

yerli oyuncu bulamazken selçuk ile burakı kadro dışı bırak sonra fener medyası iyice uğraşsın galatasarayımızı karıştırsın uğraş sonra kavgalarla sezon başlangıcında zaten transfer yok birtane yerli alamıyosun rakiplerin ekmeğine yağ sür . Teknik direkdor yeni bir sezon başlasın bence iyi bir adam bu italyan herkesi adam edicek şuan yapılması gereken varsa eboue dany ched nasil gönderilir bunlarla uğraşmamız lazım

Galatasaray'daki sorun burak ve selçuk sorunu değildir. başkanından tut yöneticisi teknik ekibi derhal gitmeli.

Ali Dürüst önderliğinde yeni Galatasaray kurulmalı.

Amaç ne dayı ? Yani yazarken falan bişey mi kokladın? Nerenin kafası bu ?

Ya ne sacmaliyorsun sen?

O gün elendik, sezon bitmisti. Ayni adamlari izleyecegine yeni adamlari izleyelim düsüncesiyle acilmis bir konu. Cünkü o gün ki Burak ve Selcuk forma yi haketmiyordu.

Umut veya Ontivero nun yetersizligi o gün umrumda bile degildi, kaldi ki yeterli veya yetersiz dememiz icin yeterince izleme sansi bile bulamamistik.

Kaybedecek birseyimiz yoktu zaten.

Biraz yorum yapmadan önce düsünün, acaba hangi sartlara göre nzm acilmis bir konu ve nedeni nedir..

19 Martta sezon filan bitmemişti.

adama sallamayın..

burak kadro dışı bırakılmalı..

bir de "tek forvet oynasın, coşacak" diyenler varmış geçen sene..

gördük :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt