Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trilyonlarca para alıp bir halta yaramamak

kadro dışı bırak bence de.

zaten yan gelip yatıyorlar.

2 haftada 1 oynatıyorsun diye küsmüş ayağında oynasa bile bundan kötü olamaz.

Selçuk'un durumu Ayhan'dan beter. Hala niçin ısrar ediliyor ki? Yok işte, olmayacağı her halinden belli. Bu adam futbolu kafasında bitirmiş. Yapacağı kaçamakları düşünüyor sadece.

Karakter başarıdan önde gelir. Bu kankalar Galatasaray'ı çiftlik sanıyor artık. Galatasaray kimseye muhtaç değildir yabancı sınırı olsa da böyle bi kararı almak gerekir. Yığınla genç oyuncu var gerekirse hepsini tek tek denersin. Kaldıki hiçbiri bu kankalardan kötü oynayamaz.

BvVaVe1IMAAOyMY.jpg

Neyi tartisiyorsunuz onu anlamadim ben?

Bunu konu ne ara ve hangi sebeplerden dolayi acilmis onu bi sorgulayin.

O günlere tepki olarak acilmis bir konu, kaldi ki taraftar da Selcuk u yerin dibine sokuyordu.

Güncel bir konu degil kisaca.

Selçuk henüz degil, ama Burak satis listesine koyulmali. takimin selameti için bu gerekli.

Selçuk'tan hala medet mi umuyorsun? En az Hamit kadar berbat durumda.

Beklentim yok Selçuk tan. Keske Hakan Ç yi alsaydik. Selçuk'u rahat keserdi. Eger o'da taraftara saygisizlik yapmaya devam ederse gönderilebilir. alani olurmu bilmiyorum. Burak için Ruslar belki para verir. Selçuk için kim verecek?

Beklentim yok Selçuk tan. Keske Hakan Ç yi alsaydik. Selçuk'u rahat keserdi. Eger o'da taraftara saygisizlik yapmaya devam ederse gönderilebilir. alani olurmu bilmiyorum. Burak için Ruslar belki para verir. Selçuk için kim verecek?

Aklı başında kimse hiçbirine para vermez. Ruslar'ın votkayı fazla kaçırdıkları bir anını yakalamak lazım.

Zamanı geldi de geçiyor. Ama bu forumu bile Burak Yılmaz'ın akrabaları ele geçirmiş.

Yahu tamam bizde eleştiriyoruz. Yönetimin rezaletlerini söylüyoruz da

Sen iki gündür ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım. Normalde çok yazan birisi değilsin ama.

Bir hazırlık maçından sonra ortaya çıktın kafasını kesmediğin adam kalmadı.

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

Yahu tamam bizde eleştiriyoruz. Yönetimin rezaletlerini söylüyoruz da

Sen iki gündür ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım. Normalde çok yazan birisi değilsin ama.

Bir hazırlık maçından sonra ortaya çıktın kafasını kesmediğin adam kalmadı.

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

Kimin kafasını kestim? Top oynaması gerekenler yan gelip yatıyor, taraftarla kavga ediyor bir de utanmadan gol atmasam ne olur diyor. Bu senenin hüsranla biteceği ortadayken sessiz mi kalalım? Kabul mü edelim bu durumu?

Kimin kafasını kestim? Top oynaması gerekenler yan gelip yatıyor, taraftarla kavga ediyor bir de utanmadan gol atmasam ne olur diyor. Bu senenin hüsranla biteceği ortadayken sessiz mi kalalım? Kabul mü edelim bu durumu?

Yani 1 tane hazırlık maçından sonra bu kadar yaygara koparmanın bir faydası var mı takıma?

Yönetimin yaptığı saçma sapan hataları, oyunculara ödenen uçuk kaçık paraları, idari hataları, sorumsuzluklarını eleştirirsin sonuna kadar katılırım ama daha ligin başlamasına 2 hafta var hazırlık döneminde yapılmış bir maç için bu kadar söylenmek çok yersiz ve faydasız.

Geçen sene hazırlık döneminde rüzgar gibi estik de ne oldu? Fatih terim kaçtı gitti. Gerçi kaçmasaydı da farklı birşey olmayacaktı.

Aklı başında kimse hiçbirine para vermez. Ruslar'ın votkayı fazla kaçırdıkları bir anını yakalamak lazım.

Geldigi sezon devre arasi göndermeliyiz dedigimde arkadaslar "yabanci siniri varken Burak afshgnkfhkgjk" diyorlarrdi. Hala bunu diyenler var. Ama artik satilmadigi takdirde felaketimiz olacak duruma geldi. 3'e, 5'e bakmadan elden çikarmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt