Selçuk ve Burak Kadro Dışı Bırakılmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak için bu kadar para alıyor oynamıyor diyenleride anlamıyorum.

Adamın kapasitesi belli sen adama ederinin 3 katı para verirsen alır tabi red mi edecekti?

Sorun bu paraları veren insanlarda burağın hiç suçu yok.

Yani 1 tane hazırlık maçından sonra bu kadar yaygara koparmanın bir faydası var mı takıma?

Yönetimin yaptığı saçma sapan hataları, oyunculara ödenen uçuk kaçık paraları, idari hataları, sorumsuzluklarını eleştirirsin sonuna kadar katılırım ama daha ligin başlamasına 2 hafta var hazırlık döneminde yapılmış bir maç için bu kadar söylenmek çok yersiz ve faydasız.

Geçen sene hazırlık döneminde rüzgar gibi estik de ne oldu? Fatih terim kaçtı gitti. Gerçi kaçmasaydı da farklı birşey olmayacaktı.

Görünen köy kılavuz istemezken ligin yarısının bitmesini niye bekleyeyim? Benim kopardığım yaygara hiç bir şey. Fiyasko vücut bulduğunda görürsün sen yaygaranın babasını. Ortalık harman yerine döndüğünde çok geç olacak, şimdiden söyleyeyim.

Başlık eski olsa da güncelliğini koruyor.

Biri kaptanlık yaptığı formayı yere fırlatıp triplere girer, gruplaşma yapıp huzur bozar; diğeri taraftara küfreder ondan sonra bana küfrettiler diyip maç oynanırken mahalle kavgasına girer. O da yetmez hazırlık maçında gol atmasam ne olacak yeaaaaa der. Sonra burda bir kaç kişi çıkar bunların yeri garanti, yabancı sınırı varken en iyi oyuncularımızdan başka kimi oynatırız diye ağlak ağlak tespitler üretir.

Burak şu anda savunulacak bir durumda değil. FB ve BJK nin forvetlerine bakın bir birde bizimkilere. Selçuk gene idare ediyor ama forvetin kötü oldumu tüm takımın emekleri boşa gidiyor.

Taraftar olarak maçlarda düzenli olarak "yönetim bize forvet al" şeklinde pankartlar açıp, tezahüratlar yaparsak. Mesaj hem forvetlere, hem diğer oyunculara hemde yönetime gidecektir. Beğenilmeyen futbolcularla küfür dalaşına girmek anca takıma zarar verir.

Zamanı geldi de geçiyor. Ama bu forumu bile Burak Yılmaz'ın akrabaları ele geçirmiş.

5 ay sonra konuyu hortlatmanız iyi değil. Zira üyeler onu yeni konu sanıp o öngörüyle giriyorlar.

Bir de oyuncuya edilen hakaretleri editlemek ve yaptırım uygulamak bizim görevimiz. Bu Burak Yılmaz 'ın akrabası olduğumuz anlamına gelmiyor. Ben de Galatasaray 'ın forveti olarak görmem, ama kafatasçılara da yem ettirmem.

Eğer yeni bir gelişme varsa görüşünüzü yeni bir konu eşliğinde (sağa sola çamur atmadan) açarsınız, biz de feyz alırız.

O zaman dek kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt