Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.174
- 2.429
- 1.938
Bonservise gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine adam alabilirsen tabii.
Şişman diye okuyunca zannetim birilerine şişko diyon meğer soyadınmış.Diyorum bu yorumda niye birilerine şişman diyor diyorum.F.Terim Abdül Ali ye laf eden Galatasay lıyım filan demesin. Formandaki 1 yıldızın sahibi adamlara laf etmek için ağır Galatasaray düşmanı olmak lazım.
Az önce başka bir konuda yazmışsın ya ılık filan, bence forumun ılık şahsiyeti sensin kardeşimŞişman diye okuyunca zannetim birilerine şişko diyon meğer soyadınmış.Diyorum bu yorumda niye birilerine şişman diyor diyorum.bu arada ft karaktersiz parator adamdır.FT yi savunan futbol bilgisi sıfır
Reyiz ılık nedir bilir misin ezbere yorum yapıyorsun?Az önce başka bir konuda yazmışsın ya ılık filan, bence forumun ılık şahsiyeti sensin kardeşim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler yasin kardeş diğer konu daha mantıklı senin için.Reyiz ılık nedir bilir misin ezbere yorum yapıyorsun?
İyi geceler canısı.Ft cilerin alayı böyle arkadaş.İnsan hiç mi kabullenmez.İyi geceler yasin kardeş diğer konu daha mantıklı senin için.
Acaba seni kim kabullenecek yasin kardeş.İyi geceler canısı.Ft cilerin alayı böyle arkadaş.İnsan hiç mi kabullenmez.
Futbol bilgisi üst düzeyde olan kişiler.Demek kabullendin futbol bilgin olmadığına.Acaba seni kim kabullenecek yasin kardeş.
GüldümFutbol bilgisi üst düzeyde olan kişiler.Demek kabullendin futbol bilgin olmadığına.
Evet bende güldüm adın soyadın terimci olduğunu belli etmişti zaten ŞİŞMAN bey.Güldüm
Zaten Terim e saygın yoksa kusgillerdensindir. O yüzden Terim ciyim, gurur duyuyorum çünkü Galatasaray liyim ben!!!!Evet bende güldüm adın soyadın terimci olduğunu belli etmişti zaten ŞİŞMAN bey.
Hadi len.Demek Terim>Galatasaray diyorsun.Asla gerçek Galatasaraylı değilsin.Zaten Terim e saygın yoksa kusgillerdensindir. O yüzden Terim ciyim, gurur duyuyorum çünkü Galatasaray liyim ben!!!!