GSC Portal Selçuk'tan Chedjou'ya Fırça!

Hepsi kötü oynuyor sadece Selçuk kötü değil ki hepsi emekli olucak topçular gibi oynuyor

Fırça mı o pısırık kim chedi fırçalıcak

Çok yakın zamanda buna söverek zirvede bırakıcam :D

Ulan insan kendisini zor tutuyor, kendi oyuncumuz diye küfür etmek istemiyor ama Selçuk sonuna kadar ancak ve ancak onu hak ediyor.

Önce kendi performansina bak, ruhsuz herif.

Emre Colak oynasin, Paftan gencler oynasin. Ama artik Selcuk Burak ikilisi oynamasin. BIKTIM!

Sen haftaya göreceksin fırcalamak ne demek.Bu kaptan bozuntusuna 90 dakka küfür etmek lazım.Gerçi bu utanmaz herif küfür etsen şükür der.Daha fazla hakaret edip ceza almak istemiyorum.Bu kadar utanmaz bir adam olamaz.2 yıldır sıfırsın sıfır.

Fırçanın alasını Selçuk İnan hakediyor. Anderlecht maçında golü yediren kimdi?

Arena'da ıslıklanacağı çok bariz kendini hazırlamıştır muhtemelen.

Medyanin gazina geliyosunuz bence gene.
Muhtemel ufak bi konusma gecmistir aralarinda bitmistir, bugun emre emenike olayini nasi yansitacak medya ona bakin bi farki gorun, oyunlar oynaniyor uzerimize cokta guzel geliyonuz oyuna bravo, aynen devam ;)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk şart değil yönetime gelecek kişi ilk iş selçuğu a2 ye almak olmalı

Diyene bak
Karaktersiz kendisini başka adamlar üzerinden aklamaya çalışıyor klasik çakal Türk futbolcusu

ulan selço iyi ki o an chedjou'nun yerinde ben yoktum.. ağzını burnunu kırardım herhalde..

Yahu inanmayın böyle saçmalıklara. Medya buldu bir ip, çektikçe çekiyor. Nerde ki biterse.

Geri
Üst Alt