Seleznyov'un Menajerinden Önemli Galatasaray Açıklaması!

Yedek forvet için az paraya bence olur. Sonradan girip oyunun sıkıştığı anlarda ceza alanında iş yapar topu kontrol edip vurmayı biliyor.

Birde Alanya da bir oyuncu yazmışlardı gazetelerde, Emre nin takım arkadaşı cart curt işte 29 yaşındaymış.

İkisini alırlarsa (sallamadır diye düşünüyorum) Apo ve Sevgili hocamız kebap zinciri kurabilirler

Burda iyi niyetli gelsin falan diye yazilmis ama zaten iyi diye diye anadolu klubune donecez. Mugdat Ömer simdi de bu. Biz tepki koymazsak yarin cer çöp kim varsa toparlarlar. Akbaba bile gelmesin istedim ki oynadigi maclarda pek verim veremedi. Gelmesin abi. VASAT kelimesine alismak istemiyorum. Ya kaybedelim hepten yada adam akilli adamlar alalim.

buda bela oldu bize yamanmaya çalışıyor defol git alan geldiyse eğer ikinci isim ondanda kaliteli olmalı ve genç bide bunları göndermekle uğraş kadroda dolu zaten kiralayın bitane olsun bitsin..

bu kadar tepki göstermenize gerek yok, akhisara ver muğdatı al seleznyovu. tabi seleznyov da akhisarda ne alıyorsa o parayı almak kaydıyla

Hemen yıllık 2 milyon Euro + puan başına 5000 Euro'dan 2,5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. İnan ediyorum Abdürrahim başkan bu transferi halleder. Eren-Seleznyov ikilisinin düşüncesi bile heyecanlandırıyor.

İşte beklenen hareketler. 1 ay önce liseyi vermiştim

Selez
Boutaib
Umut bullet

Geri
Üst Alt