Selfie Çekme Bahanesiyle Kızları Yedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm moralimi aldın şuan. artık oruç tutmuycam namazlara da gitmiycem

birisi daha vardı gidiyo direk beni çekici buluyo musun diye sorup olumlu yorumu alınca dudaktan öpüyodu galiba

Erkekleri niye opmus orasini anlayamadim

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son kızın geri kalan yerlerinini öpmüştür bence çekimden sonra :o

Ben de çekip atayım böyle video, bu yemekse? Nasıl bir yokluktasınız olm? :D

len erkekleri de opuyor, pecete biriktir daha iyi..

bi onceki soyuşma videosu başlıktan oturu ragbet gormedi ki bence digeri daha iyi ve ilginc videoydu.

basligi kendim koydum hurriyet, milliyet basliklarinin yaptigi gibi bi politika izledim. meyvesinide aldim. actigim konu tuttu

Ülkemizde birini çevirsen selfie çekelim desen direk yapıştırır tokatı, öpücüğü hayal edemiyorum :)

Hiç sordunmu ?

Elinde kamera biraz tip en önemlisi ağzın laf yapacak.

Bizim kezbanlar bayılır böyle şeylere.

BlueTapa

Bunu yazmaya girmiştim. Denemiyorlar bile ama bizim kızlar şöyledir böyledir diye şikayet ediyorlar. haa tipini sen bile beğenmiyorsundur o ayrı ama bu işlerde özgüven + vasat bir tipin olsun o bile yeter , çok karizmatiksen zaten onlar senin peşinden ayrılmadığı için böyle cümleler kurmana gerek kalmıyor. Bunun adına ''kendini gerçekleştiren kehanet'' deniyor psikolojide yani nasıl olsa kimse bana bakmaz diye diye karı kıza yaklaşamıyorsunuz ve sonunda görüyorsunuz ki harbiden de bir icraat olmamış. Bizim kızlar da bu konuda aç yani bakmayın cool takıldıklarına facebook kullanmadığım için hep twitterdan örnek veriyorum, rastgele bir kızın fotosunu favlayın ve hoşlanacakları dilde bir dm atın 5 taneden 2'sini kafalamazsanız ben bu konuda bir daha tek kelime etmeyeceğim.

Bunu yazmaya girmiştim. Denemiyorlar bile ama bizim kızlar şöyledir böyledir diye şikayet ediyorlar. haa tipini sen bile beğenmiyorsundur o ayrı ama bu işlerde özgüven + vasat bir tipin olsun o bile yeter , çok karizmatiksen zaten onlar senin peşinden ayrılmadığı için böyle cümleler kurmana gerek kalmıyor. Bunun adına ''kendini gerçekleştiren kehanet'' deniyor psikolojide yani nasıl olsa kimse bana bakmaz diye diye karı kıza yaklaşamıyorsunuz ve sonunda görüyorsunuz ki harbiden de bir icraat olmamış. Bizim kızlar da bu konuda aç yani bakmayın cool takıldıklarına facebook kullanmadığım için hep twitterdan örnek veriyorum, rastgele bir kızın fotosunu favlayın ve hoşlanacakları dilde bir dm atın 5 taneden 2'sini kafalamazsanız ben bu konuda bir daha tek kelime etmeyeceğim.

dogrusunda her zaman olmayabilir. bu mesaji okuyunca direkt bu video geldi aklima. herif cool, dil desen var. tr'dekilerde rus ve koreli erkekleri severler. olmadi yapamadi cocuk :( isimlere bak ben niko kuzenim roman diyor. gta 4'ten firlamis :asd:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZkZfvHFKV3Q[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt