Selim Arda Üçer

Sen kimsinde Galatasaray yöneticisine yavşak demeyi kendine hak görüyosun? Ne sanıyosun kendini? Almancı olduğunu yazmışsın. Git alman takımlarını takip et.

o yönetime girdiysen en iyisini yapacaksın şakşakcılara ihtiyacımız yok

Sen kimsinde Galatasaray yöneticisine yavşak demeyi kendine hak görüyosun? Ne sanıyosun kendini? Almancı olduğunu yazmışsın. Git alman takımlarını takip et.

argo konusunda katılabilirim ancak sen kimsin ki "Git Alman Takımlarını takip et" diyebiliyorsun?

Sen kimsin lan da bana bunu diyebiliyorsun? Asil sen kimsin?

Bir kere Almanci degilim TÜRKÜM ben TÜRK. Istedigimi takip ederim sanane lan? Sende biatci olarak git Feneri tut o zaman senin mantigina göre, onlar da biatcilardan olusuyor cünkü sende biatcisin.

Almanyadaki adamın Almanları takip etmesi daha makul. Kimbilir hayatında hiç Arenaya geitmemiştir.

Sen benim Galatasarayliligimi "Arenaya gitmek" ile mi ölcüyorsun. Bu kadar mi yani? Seninle tartismaya hic gerek yok, bunu diyerek bence akli seviyeni önümüze döktün.

O zaman dünyanin en fakir Galatasaray taraftari da TARAFTAR degil senin o gerizekali mantigina göre cünkü parasi olmadigi icin Arenaya gidememistir. Senin o mantigina göre yurt disinda yasayan ve stada gidemeyen hic kimse Galatasarayli degil. Allah sana bu kafayla hayatinda yardimci olsun.

Sen kimsin lan da bana bunu diyebiliyorsun? Asil sen kimsin?

Bir kere Almanci degilim TÜRKÜM ben TÜRK. Istedigimi takip ederim sanane lan? Sende biatci olarak git Feneri tut o zaman senin mantigina göre, onlar da biatcilardan olusuyor cünkü sende biatcisin.

Bal gibi Almancısın. Hayatında Arenaya gittin mi? İsyan senin içine işlemiş. Küfür ederek mutlu oluyorsun.

Bal gibi Almancısın. Hayatında Arenaya gittin mi? İsyan senin içine işlemiş. Küfür ederek mutlu oluyorsun.

Senin gibi birine hic birseyi ispat etmeme gerek yok ama evet gittim. Bir kere beni tanimiyorsun etmiyorsun, neyin beni mutlu edecegini neyin icime isledigini bilemezsin.

Celal Dereli Bİrader SİKayet GİTmesi için sağ üst köşede buton var.

t★p★t★p★

Geri
Üst Alt