Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 643
KAVGA VAR... Emrah Yıldırım Gökhan Sancak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimsinde Galatasaray yöneticisine yavşak demeyi kendine hak görüyosun? Ne sanıyosun kendini? Almancı olduğunu yazmışsın. Git alman takımlarını takip et.
Kusura bakmayin ama yavsagin teki bu herif.
Bir bu saksakciya bakin bir de Galatasaray üyesi olan baska bir abimize bakin:
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 15. Aug.Schaffhausen, SchweizÜbersetzung anzeigen
Değişen şey şu: Muslera hata yaptı, Sneijder veya Yasin şapkadan tavşan çıkaramadı. Yoksa bir senedir oynadığımız oyun bu zaten.
Sen kimsinde Galatasaray yöneticisine yavşak demeyi kendine hak görüyosun? Ne sanıyosun kendini? Almancı olduğunu yazmışsın. Git alman takımlarını takip et.
o yönetime girdiysen en iyisini yapacaksın şakşakcılara ihtiyacımız yok
Biliyorum, PES oyuncularına ihtiyacınız var.
argo konusunda katılabilirim ancak sen kimsin ki "Git Alman Takımlarını takip et" diyebiliyorsun?
Almanyadaki adamın Almanları takip etmesi daha makul. Kimbilir hayatında hiç Arenaya geitmemiştir.
Almanyadaki adamın Almanları takip etmesi daha makul. Kimbilir hayatında hiç Arenaya geitmemiştir.
Sen kimsin lan da bana bunu diyebiliyorsun? Asil sen kimsin?
Bir kere Almanci degilim TÜRKÜM ben TÜRK. Istedigimi takip ederim sanane lan? Sende biatci olarak git Feneri tut o zaman senin mantigina göre, onlar da biatcilardan olusuyor cünkü sende biatcisin.
sesli guldum![]()
Celal Dereli çok boş bir insansınız maalesef.
Zaaaaaa
Siz çok dolu adamsınız beyfendi. Öyle dolusunuz ki, paçalarınızdan dışarı sızıyor.
Bal gibi Almancısın. Hayatında Arenaya gittin mi? İsyan senin içine işlemiş. Küfür ederek mutlu oluyorsun.