- 9 Ağustos 2011
- 60.442
- 33.789
- 3.408
Az kaldı 3 kişi daha istifa ederse yönetim dusuyor.
Yakın mesaleleri
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakın mesaleleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir hiyar agasi.
ADAM GİBİ ADAM diyecektin de,klavyen sürçtü herhalde?Öyle umuyorum en azından.
Az kaldı 3 kişi daha istifa ederse yönetim dusuyor.
Yakın mesaleleri
Istifa etmiş hıyar.Olmadı bu.![]()
Istifa etmiş hıyar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Biraz aklı olan adam zaten Dursun'un yönetiminde yer almak istemez.Zararın neresinden dönsem kardır diye düşünmüş olabilir.
Biraz aklı olan adam zaten Dursun'un yönetiminde yer almak istemez.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Konuyla alakası yok ama bir komplo teorisi atayım ortaya,eğer Riva böyle proje ayağına peşkeş çekilecekse,taraftarlara da sus payı olarak 1-2 sezon şampiyon yapabilirler bizi.
Şimdi kaç kişinin daha istifa etmesi lazım?
Sanirim kimse net olarak bilmiyor, bir kesim 2 kisi diyor bir baska tarafda 5 kisi daha lazim diyor.
Sanmiyorum acikcasi. Bence 2008-2011 arasi yasadigimiz kisir yillari yasayacagiz yine.
twitterda son 1 kişi aranıyor deniyordu. Son 1 yürekli GS sevdalısı vs diye yazmış birileri
2008-2011'in ilk 2 sezonu fena değildik başlangıçta,2008-2009'da Hamburg'a dramatik bir şekilde elenmemiz takımı bitirdi mental olarak,herkes inanmıştı Kadıköy'de final oynayacağımıza.
2009-2010'a fırtına gibi girmiştik ancak Baros'un sakatlığı takımı derinden etkiledi,Nonda'nın da gönderilmesi de üzerine tüy dikmişti.Yine de çata pata giderken Leo Franco yüzünden kaybettiğimiz Fener maçı takımı bitirdi.
2010-2011 için yorum yok,ilk 3 sırayı sadece 6. haftada görebilmiştik 4 kez üst üste kazanıp,gerisi rezalet bir sezondu her şeyiyle.
2008-2011 arası çok kısır geçti,tek kupa alamadık,Türkiye Kupası'nda bile çeyrek finalde elendik üç sezonda da,ancak ilk 2 sezon Mart ayı çöktük diyebiliriz,baştan sona kötü geçen sezonlar yoktu.Bunu da anektod olarak belirteyim.
Asıl konuya gelirsek,Riva peşkeş çekilecekse zaten,yoksa bana da öyle geliyor ki bir süreyi kupasız tamamlayacağız.Ancak Riva olayı doğruysa,bahsedilen meblağlar çok az.Bunun bir karşılığı,sus payı da olmalı,değil mi?
Olabilir tabi, hersey olabilir ne de olsa burasi Türkiye. Bekleyip görelim. Insallah Riva olayi yalan olur kongredeki bos beles adamlar bir defa ise yarasin ve su Dursunu durdursun.
Maalesef ki gerçek olacak gibi ama.