Selim Sefada

Tarihimizin en tehlikeli yönetim kurulu ile karşı karşıyayız.

Twitterdeki tercimciler adeta Polat´in 7 tane babayi öldürdügü geceki süraati ile ilerliyor resmen.

B.Elmas bilerek mi seçti bunları acaba ya :D

Artık şu tweetleri de "Ne var bunda" diye normalleştirmeyelim isterseniz.Normal vatandaş, taraftar değil bunlar.Yönetici!

Yaşamadığımız rezillik kalmadı.Mayıs'ta derhal seçim yapılmalı.Elmas istiyorsa yine aday olsun, seçilmez de güven oyu almak zorunda.

Artık şu tweetleri de "Ne var bunda" diye normalleştirmeyelim isterseniz.Normal vatandaş, taraftar değil bunlar.Yönetici!

Yaşamadığımız rezillik kalmadı.Mayıs'ta derhal seçim yapılmalı.Elmas istiyorsa yine aday olsun, seçilmez de güven oyu almak zorunda.
Sonuçta bunlar da insan.
Dürtüleri var uçkuru var değişik değişik fantazileri var.

Ben hor görmüyorum, şu kısa hayatımda neler neler gördüm.
Kelli felli adamlar acayip işlerle meşgul.

Hem bizimkiler yine iyi, 2011 tapelerinde oğlancı yöneticiler vardı, kısa süre sonra yok ettiler o tapeleri.

Gscimbom mobil

Dört koldan saldiriyorlar, düne kadar kimse bunlari arastirmamis simdi yönetimi düsürmek icin yapilan hareketleri görüyoruz.

Bu arkadasa gelince ciddi miydi o yazilan yoksa trolluk mi yapmis saka mi yapmis bilmiyorum ama sen hangi yönetime girersen gir veya önemli bir sirkete, insan bir gecmisine döner bakar ne yazdim sozial mediyada diye, iste hersey ortaya cikiyor, böyle elalemin maskarasi olursun.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Namus betçilerine boyun eğmene gerek yok ne var yani çorap seviyosan

Galatasaray tribununden makara bir adamdir.retweet yapmis 2013 yilinda senin ,benim gibi taraftarken.
Ultraslan'in kurucu uyelerindendir.
Unal Aysal doneminde GS-fb bayan basket finalinde(sampiyon oldugumuz mac) Abdi Ipekci'de Mahmut Uslu'dan makas almisligi vardir.

yav muhtemelen taşsak geçme amaçlı atılmış bir post işte nesi anlaşılmıyor bu herifler yillardir bir yerdeler bugüne kadar ilk defa birileri mi bu twitler ile karşılaştı.
Muhtemelen bir çok kere bir çok yerde bunun makarasını da yapmıştır herif.

Bir aralar böyle muhabbetleri hatirliyorum kullanilmis urun satilan bir site vardi tum sosyal medya oradan dalga gecmelik alintilar yapiyordu onun gibi bir olay muhtemelen.

2-3 gün sonra yöneticilerden birinin sokak köpekleriyle ilgili bir şikayeti çıkar hayvan düsmanı bla bla diye üstüne gidilir aynı mantık. Gereksiz bir linç kültürü var ortalıkta. Yangına körükle gitmeye gerek yok

Geri
Üst Alt