Semih Erden Beşiktaş'ta

Cevap: Semih Erden Beşiktaş'ta

yüzde yüz iş yapar..milli takımda yoklugu hissedildi..o varken hazırlık maclarında toparlanmıstı milli takım hatta aşıkla birlikte.

hayırlı olsun çok çok iyi transfer ama sezon ortası giderse beşiktaş fena bocalar.

riskli ama iyi transferler. zaten beşiktaşta biliyor şampiyon olmyacagını. bir ihtimal lokavt sezon sonuna kayarsa işte ozaman sampiyonlugun en büyük adaylarında olur.

Hayırlı olsun iş yapar ama Deron'la , Semih grev bitince gidince ne olacak? Dımdızlak kalacaklar mı öyle.

Antipatiklikte Rasim Başak'la yarışır ama olmayan yerli uzun rotasyonunda faydalı olur.Yöntem yanlış ama kilit oyuncular lokavta kadar var yani Playoff'lar da Williams-Semih yerine Can Akın-Adem Ören ikilisine de bir anda kalabilirler.

Ömer Aşık'ı istiyoruz.Mail gönderelim kulübe.

Bu sene lokavt devam eder nba oynanmaz gibi görünüyor, gelen oyuncular kalır 1 sene takımda bizde lovakttan yararlanıp takviye yapabilirdik aslında..

Semih Erden de iyi transfer olur yalnız

Beşiktaş'ın tercihleri riskli.Ama bir açıdan da lokavtın aşılması yönünde kimse adım atmazken bu işten kazançlıda çıkabilirler.Yinede ben yerli rotasyonlarının çok kötü olduğunu düşünüyorum.Bakalım nasıl bir takım izleyeceğiz.

Enes Kanter yada Ömer Aşık.. İkisinden birinide biz alsak bari

Ciddi kadro kuran takımlar lokavtla uğraşmadı..

Galatasaray bence iyi yolda. NBA'in oynanmaması büyük prestij kaybı yüksek ihtimal 1-2 aya kadar düzelir sorun..

Se-se-se-se Semih Erden-Semih-Semih Erden.

Hiç sevmiyorum bu elemanı.

Geri
Üst Alt