Semih Haznedaroğlu: "Fenerbahçe Düşürülmemeli!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Semih Haznedaroğlu: "Fenerbahçe Düşürülmemeli!"

Bir tane maça bile bilet alır da gidersem adam değilim...

Syn haznedar derhal defol Gs bünyesinden git fenere üye ol orda yap yalakalığını.

Sn. Semih Haznedaroğlu,

Bu rezil açıklama eğer gerçekten size aitse hiç vakit kaybetmeden Galatasaraydaki tüm görevlerinizden istifa edin. Yok eğer böyle bir açıklama yapmadıysanız en acil şekilde cevap hakkınızı kullanıp haberi yalanlayın.

Radyo'ya yapmış kardeş yüzde doksandokuz gerçek haber ama bunu diyen adam sence o koltuğu bırakır mı Adnan Polat çok daha iyiydi bunlardan

Özhan canaydın 2 olamadı ünal aysal onuda geçti bence.

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal

Başkan

Galatasaray Spor Kulübü

Bizim Yönetim de fenerliler mi var?

Sanırım atık kulübe gönderilen mesajlarımız dikkate alınıyor. Veya burası da takip ediliyor olabilir. Bu açıklamayı bize yapılmış görüyorum.. :p

Açıklama geldi başkanımızdan ancak bu tavır sürdürülmeli.sırf para yüzünden susmak şike yapmaktan dahada alçakça ve rezil bir davranıştır.

Bu haznedaroğlu ne diyor içmişmi :mad: nerden buluyoruz böyle tıp adamları ey allahım ya.

Sayın Haznedaroğlu bence bağımsız değil yönetime bağlı bir açıklama yapmış.Yönetim ikide bir fair play için rakibe destek olurken Haznedaroğlu biraz daha abartarak rakibe destek olmuştur.Sanıyorum ki Ünal Aysal'ın son açıklaması 1 hafta önce olsaydı Haznedaroğlu'da sert bir yorum yapardı.

YÖnetİm İstİfa ..

Bu adamın istifa içinde meal atmalı!Gitsin Fenerbahçe yönetiminde çalışsın.

Fenerbahçe, Süper Lig’e renk veren bir camiadır.

Ne rengi katıyormuş acaba?Fb olsa olsa içinde bulunduğu platformları bulandırır:mad::sopa:

Birak Galatasarayliligi.... Sen ne bicim Futbolseversin? Bu Ligin Inandiriciligi kaldi mi?

Semih Haznedaroğlu için "RECALL" tuşu icat etmek lazım. Bu açıklama hiç yapılamalıydı.

Çıkıp adam gibi "taraftarımızı karşımıza almak istemedim onlar da bakış açısı ile haklı" demeli.

fenerin lige katacağı tek renk kahverengidir :lol:

Renk mi katıyomuş :lol:

Güldürme ulan i..ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt