Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
top oynayin, konusmayin fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bütün sorumlu semih falan demedim, performansı şuan iyi değil dedim okadar. bi de bizim geçen yıl ve devamında bu yılın sezon başında takım savunmamız iyiydi ama ta ki prandelli 3-5-2 ile takım savunmasının içine edene kadar, 2-3 maçtır takım baştan aşağı rezil ne defans yapabiliyor ne de hücum. 2 maçta verdiğimiz pozisyonlar ve yaptığımız defans hatalarını 2.lig takımı yapmaz. arsenal 8-9 a giderken kaleci imdadımıza yetişti. takımın geçen yıldan beri asıl sorunu hücum yapamamak zaten oranın tartışılacak bi tarafı yok ama artık prandelli sayesinde savunma problemimiz de var, defansın dengesini bozdu.Takım savunması yapamayınca gol yediğimizde bütün suç stoperlerinmiş gibi oluyor. Sanki Arsenal maçında Veysel, Melo, Telles, Yekta hatasız oynadı da bütün golleri Semih yüzünden yedik. Bana kalırsa geçen sezon o kadar iyi değildi ama bu sezona iyi başlayıp Fenerbahçe, Bursa, Eskişehir maçlarında gayet de güzel oynadı. Bazen gerçekten hak etmedikleri düzeyde eleştiriyoruz futbolcularımızı. Bizim asıl sorunumuz kötü savunma değil, hücum edememek. Bunu Mancini de Prandelli de bir anlayamadı gitti.
Yaptığı gayet normal. Takıma bişey dediyse haksız susup devam etmesi gerekirdi. Ama şahsına söylenmiş bişeyse tepki vermesi normal.
sorunda zaten sahada didişmemesi saha dışında seyirciyle tartışcana sahada isyan etsin profesyonel sporcuysan bunları duymucaksın başarıda nasıl alkışlanıyorsa başarısızlıktada bunlar varBazı üyelerde ciddi bir yerli oyuncu kompleksi ve nefreti var. Hani ben neden onun kadar meşhur ve zengin değilim diye midir nedir bilmyorum ama bu bir gerçek.
Semih gibi sahada bile kimseyle didişmeyen adam sinirlendiyse vardır bir pislik orada. Taraftar da haddini bilecek. Takım kötü gidince tepki, protesto olur ama buna dayanarak bireysel olarak herşeyi yapar söylerim noktasına gelmek şımarıklıktır, had bilmezliktir.