Semih Kaya Resmen Sparta Prag'ta!

Resmen gitti heralde merak ediyorum ne yapıcak hade iyi şanslar

Açıklasanıza ulan.Selçuk ve Yasin de defolup giderse,ortada çete falan kalmaz.

Gündemi takip edemedim. Bu transfer gerçekleşirse her şey mümkündür artık. Mesela bir Çin ya da Katar kulübü kaptanımızı elimizden alıverse ne hoş olurdu?...Bir tek Tarık' dan ümidim yok, kimse futbolcu niyetine para vermek istemez bu elemana...

Sarı saçlı mavi gözlü olunca Çek asıllı diye kandırmıştır Ahmet Bulut bunları :asd:

Iyi olsa Galatasaray niye satsın diyen çıkmamış mı

Ujfalusi'nin bu transferde payı olduğu söyleniyor. Semih'in referansıymış kendisi. Helal olsun adama ne diyelim.

Ujfalusi'nin bu transferde payı olduğu söyleniyor. Semih'in referansıymış kendisi. Helal olsun adama ne diyelim.
Aksi olması mümkün değil zaten. Hangi üstün yeteneğine veya istatistiksel verilerine bakarak almak isteyebilirler ki? :)

Urfalı reyiz sağolsun kadromuzda yokken bile defansımızı toparlıyor. Büyük adam.

Semih ne sneijder ne selçuk ne de başka birisi senin tırnağın olamaz adamsın yolun açık olsun umarım çok başarılı olursun

semihe o kadar kızdım ama adammışsın semih. yolun açık olsun. ne sneijder ne selçuk ne sabri hiçbiri senin gibi olamadı. istenmediğin yerde durmayıp gittin. diğerleri seni örnek alsaydı keşke. burda aldığı maaşın yarısına gitti adam.

Bugün sözleşmesini uzattırir bize.

Bu kepazed bı yere gitmez.

Geri
Üst Alt