semih kaya - serdar aziz tandemi

Murat Kara

Yangın Team
Baba Gündüz
Galatasarayin cifte kupali tdsi hamza beyin ruyalarini susleyen ve Türk futbolunun gelecek 10 yılına damga vurması beklenen ikili. Beraber oynadıkları iki maçta milli takimimiz bırakın gol yemeyi rakibi ceza sahasına bile sokmamistir. 5 milyon euro gibi cuzzi bir değer biçilen serdar azizin transfer edilmesi halinde Galatasarayda da beraber izleyebileceğimiz bu müthiş ikiliyle çıkacağımiz Şampiyonlar Ligi maçlarının heyecanini şimdiden iliklerime kadar hissediyorum. Cl kupası artık uzak değil.

Semih Serdarin yaninda PUyol gibi duruyor. Serdar aziz gelmez diye düşünüyorum. Bunu alanin beyinsiz oldugunu düşünürüm.

o kadar da fena ikili değil aslında. fox tv'nin gençlik dizilerine oynayabilirler semih efendi çocuk, serdar atarlı kolej genci olur.

Semih serdar tandemi olacagına tek semih oynasın orada daha başarılı oluruz.

dumb-and-dumber.jpg

attachment.php

birlikte görmeyi hayal ettiğim ikiliydi.. teşekkürrlerrr başkannn.. :hat:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 67
sampiyonlar ligindeki hucumcularin aklini alacagi tandemdir.

Serdar aziz geliyorrrrr. Kaynak: Hamzator

semih kaya ile zaten fenalıklar geçiriyoruz birde serdar aziz gelirse hastahanelere kaydolan acil vaka sayısı 2 katına çıkacaktır diye düşünüyorum.

Galatasarayin cifte kupali tdsi hamza beyin ruyalarini susleyen ve Türk futbolunun gelecek 10 yılına damga vurması beklenen ikili. Beraber oynadıkları iki maçta milli takimimiz bırakın gol yemeyi rakibi ceza sahasına bile sokmamistir. 5 milyon euro gibi cuzzi bir değer biçilen serdar azizin transfer edilmesi halinde Galatasarayda da beraber izleyebileceğimiz bu müthiş ikiliyle çıkacağımiz Şampiyonlar Ligi maçlarının heyecanini şimdiden iliklerime kadar hissediyorum. Cl kupası artık uzak değil.

Kingdaş yine önceden görmüş. :hat:

Musleraya yazık olacak yine

Alpay+Bülent tandeminden beri ülkenin gördüğü en iyi stoper tandemi.

Geri
Üst Alt