Semih Kaya'dan Alkış Toplayan Hareket

Gurur duydum , Semihi ağır eleştirdiğim zamanlarda oldu ,

ama yemin ederimki o korner gol olsaydıda içimde o an en ufak kızgınlık yoktu , helal olsun

Profesyonellikten çok uzak saçma sapan bir hareketti.

içimden o an ulan bizdeki şansla şimdi bu gol olur dedimde ALLAH'tan olmadı

birde penaltı olsa onuda söylerdim demiş yavaş koçum coşmuşun

O değil de;

Semih'in söylediği " Benden çıktı "....

Melih'in anlattığı ; " roman "

:D

İşte şöyle dedi böyle yaptıda bilmem ne dedi... Lan adam sadece "benden çıktı" dedi... :kick:

Emek hırsızı oğuzhan utanmış mıdır acaba?

o alkisladiginiz hareketin akabinde gol gelseydi görürdüm ben sizi...

İnönü'deki son maçı hatırlayın son dkde muslera sakatlanıp topu taca attıktan sonra bunlar topu geri vermeyip atak yapmışlardı. sonra da Melo kırmızı kart gömüştü. bu şerefsizlere bu adamlığı yapmaya gerek var mıydı tartışılır bence

İnönü'deki son maçı hatırlayın son dkde muslera sakatlanıp topu taca attıktan sonra bunlar topu geri vermeyip atak yapmışlardı. sonra da Melo kırmızı kart gömüştü. bu şerefsizlere bu adamlığı yapmaya gerek var mıydı tartışılır bence

Adamlık adamlıktır, boşver.İsterse karşındaki şerefsiz olsun, sen adam gibi davran.Ha, dersen ki bu dünyada adamlık, dürüstlük para etmiyor, katılırım.Maalesef durumumuz bu.

İçimden dedim Burak şimdi Semih'e kafa atacak, napıyorsun sen diye :DD

güzel hareketler bunlar ama zaten herkes yolumuza taş koyabilmek binbür türlü takla atıyor.

güzel hareket ama gerek yok. şartlar eşit değil çünkü.

Semih çok karakterli çocuk orası ayrı. Ama yaptığı fair play değil aptallıktı.

Çok gereksiz bir hareketti, orada o pozisyonları görmek için onca hakem koyuyorlar. Kale arkası hakemlerinin görevi bunlar, ama adamların yaptığı biletsiz en kıyak yerden maçları izlemek.

Oldu olacak mahalle maçı gibi hakemleri çıkaralım herkes centilmen olsun maç oynayalım.

Semih çok karakterli çocuk orası ayrı. Ama yaptığı fair play değil aptallıktı.

Aptallık kelimesi ağır olmuş.Yanlış dersin anlarım ama futbolun bu yönlerinden hoşlanan insanlar için aptallık değildi.Ekşiyi oku mesela, maç önünde küfürler gırla giderken maç sonunda insanlar daha bir aklı selim olmuş, saygı daha bir artmış mesela.

Geri
Üst Alt