Semih Kaya'dan Alkış Toplayan Hareket

Bu kadar pisliğe batmış bir ligde dürüst olmak normal karşılanmayabilir bunu Semih'te biliyordur fakat içi rahat etmemiştir.

Kazanınca övünmek kolay tabi. O pozisyonun dönüşü gol olsaydı "Sana mı kaldı dünyayı kurtarmak?" derlerdi. Semih bu hareketi yapmasaydı da adamlığından ödün vermiş olmazdı. Kurnazlıkta futbolun bir parçasıdır. Sonuçta mahalle maçı değil bu, işin ucunda şampiyonluk var, şampiyonlar ligine katılmak var. Neyse ki kazandık da, herkes mutlu, huzurlu.

Semihe kizanlari zerre anlamıyorum arkadaş. Hala su hareketi eleştirenler var ya agzim acil kaldi. Su eleştiren kişiler antuda olsa enstantaneler kismina yazip tiye alirdik fenerlilere bu yakisir derdik. Helal olsun Semih o psikoloji altında bile dürüst kalmayi basardin

Şerefsizliğin yağmur gibi yağdığı bu ligde, ıslanmadan kalmanın adıdır Semih Kaya, Galatasaray...

Hiçbir şey olmazdı zaten şaibeli lig..

3 yıl oldu hala saplandığı şike batağından cıkamadı ülke, Milli takımda futbolcular birbirlerin suratına bakmıyor.

Şike cezaları veremedi, koymuşum lige..

benim yazdigim ile ne alakasi var simdi senin yazdiklarinin?seyretmiyelim o zaman ligi..

benim anlatmak istedigim farkli..bizim taraftarin iki yüzlülügünü belirtmek istedim sadece..

yoksa genel anlamda haklisin adas..

Aptallık kelimesi ağır olmuş.Yanlış dersin anlarım ama futbolun bu yönlerinden hoşlanan insanlar için aptallık değildi.Ekşiyi oku mesela, maç önünde küfürler gırla giderken maç sonunda insanlar daha bir aklı selim olmuş, saygı daha bir artmış mesela.

Benim de hoşuma giden hareketler bunlar, o ayrı mevzu. Ama yanlış yerde yanlış pozisyon için yaptı bunu. Kesinlikle aptallık olarak görüyorum bu hareketi. Semih karakterli biri zaten, bunu kanıtlaması için bunları yapmasına gerek yok. Sadece oyununa odaklansın, hakemin işine karışmasın, nasıl ki kendi aleyhinde olan pozisyonlarda itiraz etmeyip oyununa bakıyorsa.

Allah böyle fubolcuların olduğu takımın yüzünü güldürmeli sene sonu.şikeci,çirkef takımların değil.

o pozisyonda gol yeseydik yine de tribün semih diye tezahürat eder moralini bozmasına izin vermezdi.

fenerbahçenin şeref yoksunu topçuları biraz feyz alsınlar.

Benim de hoşuma giden hareketler bunlar, o ayrı mevzu. Ama yanlış yerde yanlış pozisyon için yaptı bunu. Kesinlikle aptallık olarak görüyorum bu hareketi. Semih karakterli biri zaten, bunu kanıtlaması için bunları yapmasına gerek yok. Sadece oyununa odaklansın, hakemin işine karışmasın, nasıl ki kendi aleyhinde olan pozisyonlarda itiraz etmeyip oyununa bakıyorsa.

Ama bu hareketi orta sahada yapan bir adamın samimiyetinden şüphe ederdim açıkçası.Buralarda yapan bir oyuncu gerçekten bu karaktere sahiptir çıkarımını yapıyorum kendi adıma.

Eğer hep diyorsak Metin Oktay Ruhu diye, işte o budur.Pozisyon gol olsaydı bir çok kişinin samimiyetsizliğini görebilirdik ama ben yine bu şekilde tebrik ederdim Semih'i.Bu hareket yanlıştır, saçmadır dersek Metin Oktay'ı kendimizle bu kadar fazla ilişkilendirmememiz gerekir o zaman.Ha, onun adını ağzımızdan düşürmüyorsak da, bunları normal görmeliyiz.

Ama bu hareketi orta sahada yapan bir adamın samimiyetinden şüphe ederdim açıkçası.Buralarda yapan bir oyuncu gerçekten bu karaktere sahiptir çıkarımını yapıyorum kendi adıma.

Eğer hep diyorsak Metin Oktay Ruhu diye, işte o budur.Pozisyon gol olsaydı bir çok kişinin samimiyetsizliğini görebilirdik ama ben yine bu şekilde tebrik ederdim Semih'i.Bu hareket yanlıştır, saçmadır dersek Metin Oktay'ı kendimizle bu kadar fazla ilişkilendirmememiz gerekir o zaman.Ha, onun adını ağzımızdan düşürmüyorsak da, bunları normal görmeliyiz.

Orta saha veya başka bir yere gerek yok. Bence sadece oyununa baksın, gerek yok böyle şeylere. Olur da lig gerçekten tertemiz olur, herkes düzgün karakterini ortaya koyar, o zaman tamam derim ama biz türlü oyuncuların içinde yarışta kalmaya çalışıyoruz. Oynadığımız futbol berbat, gol yersek daha atamayız.

Ben Semih'i alkışlayanlara da niye alkışlıyorsunuz demem bu arada, dediğim gibi hoşuma gitti yaptığı hareket tabi ki ama profesyonellikten çok uzaktı. Ben olsam yapmazdım, bu da beni kötü insan yapmazdı.

Orta saha veya başka bir yere gerek yok. Bence sadece oyununa baksın, gerek yok böyle şeylere. Olur da lig gerçekten tertemiz olur, herkes düzgün karakterini ortaya koyar, o zaman tamam derim ama biz türlü oyuncuların içinde yarışta kalmaya çalışıyoruz. Oynadığımız futbol berbat, gol yersek daha atamayız.

Ben Semih'i alkışlayanlara da niye alkışlıyorsunuz demem bu arada, dediğim gibi hoşuma gitti yaptığı hareket tabi ki ama profesyonellikten çok uzaktı. Ben olsam yapmazdım, bu da beni kötü insan yapmazdı.

Tabi ki de kötü insan yapmazdı, zaten bu şekilde davranmayana karaktersiz demiyoruz, çok abartmadığı sürece.Ama o baskının altında, bu şekilde davranabilmek de herkesin yapabileceği iş değildi.

O temiz mi ki ben temiz olayım mantığında gidersek kimse de kendini düzeltemez, bu kısır döngü dünyanın sonuna kadar gider, zira ahlaksız insanlar her toplumda, her dönem bulunmuştur, bunu inkar edemeyiz.

Ayrıca futbolun bu kadar endüstriyelleştiği, her dakikanın binlerce euro ile ölçüldüğü günümüz dünyasında, bunu yapabiliyor olmak çok daha kıymetli benim adıma.

Kornerden gol olsa Semih'e ne derdim bilemem diyen Galatasaray'lilardan cok utaniyorum. Baskalarin hakkini calmak bize yakismaz. Lig zaten kirli veya karsindaki zaten hirsiz gibi bahaneler gecersiz. Sen dürüst olacaksin.

Adam gibi adam Semih Kaya.

O pozisyonda gol yeseydik yine gurur duyar, alkışlardım. Semih adam olmayanların fazlaca olduğu bir ligde, adamlık dersi verdi bugün. Helal olsun sana Aslan Parçası.

Gol yiyelim de böyle yiyelim ya.. Ne adamlar var arkadaş...

Profesyonel olarak doğru bulmuyorum, gol olup olmaması mesele değil. Biraz "yalandan delilik" olarak geliyor açıkcası.

Tabi ki de kötü insan yapmazdı, zaten bu şekilde davranmayana karaktersiz demiyoruz, çok abartmadığı sürece.Ama o baskının altında, bu şekilde davranabilmek de herkesin yapabileceği iş değildi.

O temiz mi ki ben temiz olayım mantığında gidersek kimse de kendini düzeltemez, bu kısır döngü dünyanın sonuna kadar gider, zira ahlaksız insanlar her toplumda, her dönem bulunmuştur, bunu inkar edemeyiz.

Ayrıca futbolun bu kadar endüstriyelleştiği, her dakikanın binlerce euro ile ölçüldüğü günümüz dünyasında, bunu yapabiliyor olmak çok daha kıymetli benim adıma.

Katılıyorum söylediklerine.. Hatta şu hareketten sonra Semih kaptan yapılmalı. (Sezon başından beri söylüyorum bunu zaten) Takımda kaptanlığı hakeden tek futbolcumuz hem oyunuyla hem de karakteriyle. Yaptığı hatalı ama takdir edilesiydi kısaca. :)

Adamın kralısın adam gibib adamsın gol bile yesek penaltı bile olsa pozisyon ginede alkışlardım seni aslan parçası

Geri
Üst Alt