Semih Kaya'dan Alkış Toplayan Hareket

bu lige çok fazlasın aslan parçası. gurur duydum seninle. o pozisyonda gol yeseydikte gurur duyardım seninle. senin olduğun takımda burak diye bir adamın olması da ayrı bir ironi tabi...

1798711_799037696776601_1349996844_n.png

Kornerden gol olsa Semih'e ne derdim bilemem diyen Galatasaray'lilardan cok utaniyorum. Baskalarin hakkini calmak bize yakismaz. Lig zaten kirli veya karsindaki zaten hirsiz gibi bahaneler gecersiz. Sen dürüst olacaksin.

Adam gibi adam Semih Kaya.

Zaten onlar da şöyle yapmıştı, yok böyle yapmıştı diye diye doğruyu unuttuk. Herkes, hepsi kötü biz mi dürüst olacağız demeye başladı. Kötüyü değil de ancak bu tip hareketleri örnek olarak futbolu güzelleştirebiliriz. Gol yesek Semih' e kızmazdım zaten normalde hakemin korner vermesi gereken bir pozisyondu. Ama gol yediğimiz için üzülürdüm doğal olarak.

Az önce kanalları sırayla gezerken ister istemez FBTV den de geçiyor yolum ( D-smart kullanıyorum) o esnada Aziz denk geldi; " Adalet ve hak...." dedi kapattım şrfsz diyerek...

Şansalın bu lafını görüncede aynı şeyi söylemek geldi içimden; Sanki o (sözde) şikayet ettiği zihniyeti yaratan benim, lig tv değil de...

Gol yeseydik forumun yarısı söverdi ama hayatta insanlık gibi paha biçilmez bir kavram var. Helal olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katılmıyorum, aksine gol yeseydik bile birçok üye yine de helal olsun derdi. Zira maçı yine de lehimize döndürmek bizim elimizdeydi.

Geçen yıl Drogba Gençlerbirliği maçında haksız kazanılan penaltıyı kaçırınca, bu forumda kimsenin üzülmemesi dediğimin ispatıdır.

Bu beklediğin davranış, suyun karşı yakasına ait. ;)

Spontane, anlık gelişmiş bir olay. Semih o an içinden geçeni yapmış ve iyi ki de yapmış. Aptallık, amatörlük veya başka bir şekilde adlandırmak yanlış olur. Neticede son karar hakemindir. Orda hakem, Semih'in ''benden çıktı'' lafına rağmen aksi bir karar da verebilirdi. Tıpkı Denizli - Beşiktaş maçında cereyan eden bu olay da olduğu gibi. Keza Rüştü Reçber de Hırvatistan maçında, bütün takım sevinmekle meşgul iken gidip penaltıyı kaçıran Petric'i teselli edebilecek kadar temiz yürekli bir insandı.

Ne kadar özlemişiz - Milliyet

Çok iyi yaptı. Gol olsaydı zerre tepki vermezdim. Allah her zaman doğru olanın yanında olur

Ne futbolculuğundan ne adamlığından bir gün bile tereddüt etmedim. Gurur duyuyorum seninle. Sen yeni Bülent Korkmaz değil Semih Kaya olarak anılacaksın inşallah hiç yolumuz ayrılmaz ve Galatasaray ın bayrak ismi olarak jübileni bizde yaparsın.

Adamlığını gösterdiğin ilk olay değil bu. Sen Galatasaraylı olduğun için çok gurur duyuyorum.

Kazanma hırsı vs tamam da insanlığımızı yitirdik dünya olarak.

Rakip oyuncuları düşman gibi görür olduk resmen.

Benim de aklıma geldi bu... Yarın hemde ortasahada bunu yaparlar. TFF birde "Yılın Centilmeni" ilan eder bunu...

Mustafa AKIN ‏@mustafaakin34 2 dk.

Semih Kaya'nın "Top benden kornere Çıktı" demesinden sonra taklitçi ibnelerden biri de çıkıp "Top benden taca çıktı" demezse Fenerli olayım

Geri
Üst Alt