Semih Kılıçsoy, Cagliari'ye Transfer Oldu

herifi jekede değeri daha fazla düşmesin diye kiralık yollamışlar komedi.

Kerem 25den aşağı değildi, son gün yarıfiyatına sattık sırf gönlü olsun diye.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kiralık falan bir yerlere gönderecektik. Yada kira +25 milyonluk opsiyon omalıydı. Şu seneki performansı kiralık halde yapsaydı almasalar bile 30-35 indirirdik. Belki de aklını başına almış olurdu.

Her önüne geleni opsiyonla kiralamayı biliyoruz.
Keremi yönetim içince ağustos başında yemek istediler. Muhtemelen avrupa şampiyonasında iyi teklif alır satılır diye plan yapıldı tinerci maykilerin mal mal semih muhabbeti yüzünden olan kereme oldu onu da yedek bıraktı. Bir tarafta da zaten şımarık velet arda vardı iyice forma şansın azalttılar.

Yönetimin mallığı oynatması için baskı yapmaktı. Pr konusunu hiç bilmiyor herifler

Marifetini ve mevkiini anlayamadığım futbolculardan biri. İlk çıktığında yaşına göre kuvvetli fiziğiyle dikkat çekiyordu, o kadar. Hedef forvet rolü için öne çıkan bir özelliğini göremedim; 2. forvet yahut kanat forvet oynayacak adamın da orta saha özelliklerinin gelişkin, hızlı ve biraz 'inceci' olması gerekir, o da yok.

Cagliari kendisinden ne umarak bu transferi yaptı acaba? ''Tutmasa bile TR kulüpleri yerli statüsü nedeniyle verdiğimizden daha fazlasına alır nasıl olsa'' diye düşünmüş olabilirler.
Bir bjkli arkadaşa göre götünü çok iyi dayıyormuş, aguero gibiymiş.

Şöyle iyi topçu olacak, böyle iyi topçu olacak diyen BJK'li arkadaşıma max Sinan G. kadar topçu olur diyince kıskanma filan demişti. :) Fazla söylemişim. 2-3 yıla TR 2. ligine demir atar, adını daha da hatırlayan olmaz. Cagliari nasıl/neden almış, onu merak ettim. Menajerine helal olsun.

7-8 maç 90 dakika süre alsın, hadi onu da geçtim sezon boyunca toplamda 1000 dakika süre bulsun gram futboldan anlamıyorum. Ben hayatımda bu kadar sıradan olup bu kadar şişirilen bir futbolcu görmedim.

Bence kötü değildi çıktığı dönemde ama zekasız bir adamdan bu hayatta hiçbir şey olmaz.

Bir de Barışla falan kıyaslıyordu aptal sürüsü.

İlk çıktığın da kendi mevkisinde ısrarla oynatmaya devam etseler iyi bir alternatif olurdu. Sol açık sağ açık gibi asıl mevkisi olmayan yerler de oynatilinca patates oldu. Çok da kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

O opsiyon kullanılmaz.

Daha 1 sene önce kafa ütülüyorlardı milli takımda nasıl oynamaz diye, gelinen nokta çok ilginç. Beşiktaş’ın bu kaçıncı genç yetenek yokedişi.

Öyle bir yükseltiyorlar ki başta çocuk ne oldum diyerek anında geri gidiyor.

Batuhan vakasına dönecek gibi bu çocuk. Muhammet Demirci, Rıdvan, Ersin, Oğuzhan hepsi 20’li yaşlarına wonderkid olarak girdiler ama bir yol olmadı. Umarım Hekimoğlu bu yanlıştan tez döner. Bir an önce ayrılır şunlardan.

Diao gibi bir azmanın 12ye gittiği yerde değeri 2 milyon flan

Bence kötü değildi çıktığı dönemde ama zekasız bir adamdan bu hayatta hiçbir şey olmaz.

Bir de Barışla falan kıyaslıyordu aptal sürüsü.
O sürüye bizim forumdan epey kişinin katılması, Serie A da üst üste iki maç skor katkısı yapmasına bakar!..

Tinerciler yüzünden kendisine büyük antipatim oluştu ama yine de Cagliari'ye gitmesine üzüldüm. Takımda 5 tane forvet var ve 1 tanesi genç ve büyük yatırım yaptıkları altyapı oyuncuları. Burada 1 sene daha yedek kalacaksın ne işin var cagliari de diyen olmadı mı hiç? Şu takıma gyökeres gelse max. 20 gol atar. Milli takım mevzularındaki aglakligina rağmen genç ve gelişimini takip ettiğim oyuncunun kayıp gitmesine üzüldüm. Seneye jkye döner; 2 sene sonra da Antalya senin Kayseri benim dolaşır durur. Ah be cocuk!

Ben de tjkliler yüzünden antipatiyle yaklaşıyorum ama üzücü Cagliari’ye gitmesi cidden. Bir mucize olmazsa gol dahi atamaz bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cagliari çok bile vermiş bu hıyar için.

Geri
Üst Alt