Semih-Koray: Sizin Görüşünüz?

Henüz hazir degil ikisi birden oynamaya. Oraya suan popescu gibi bi adam lazim: pozisyon almayi cok iyi bilen ve geriden iyi oyun kuran.

Defansi yerlilerden kurmak istiyorsak 3'lü defansa dönmemiz lazim. 3 kisi ancak toparlarlar ;)

ilk etapta olmaz dedim ama stoperde iki türk oynamasından yanayım.hakan-semih, zaman zaman koray-semih de olabilir.ileride mevlüt, umut, burak, töre gibi yabancısız bir hattı izleyeceğime geride türk stoperlere razıyım.ama mancini değil galiba.

Defans hattini telles haric yerlilestirmekten baska sansimiz yok zaten, yabanci atoper aramanin hic bi mantigi yok, kalede muslera solda telles 2 yabanci hakkimIi dolduruyo zaten. Ileriye kaliteli topcu lazim yerlilerden zor, o meckilere yabanci kullanmak mantikli olani

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu youncular oynayarak tecrübe kazanacak muhakkak bu şekilde bir diziliş denenebilir çok değil hatırlayın Manchester'da oynadığımız oyunu Ferguson Semih'i övmüştü maç sonunda CL seviyesinde tecrübe çok önemlidir hemen olmasa bile zamana yayılacak rotasyon başarıyı getirir en büyük eksiğimiz istikrarsızlığımız.

Tecrübe, bir stoperde olması gereken en önemli özelliklerden biri. Semih'in ciddi şekilde tartışıldığı bir ortamda, ne yapacağı belirsiz bir Koray'ı şimdilik düşünemiyorum, gelecekte ne olur bilemem.

benim anlamadığım Semihe neden laf atar Bu Millet....eğer Semihin yanına bir sağlam bir Partner verirsen (1 sezonda en azından 30 maç oynayan) o zaman semihin yaptığı hatalarda azalır....zırt pırt yeni bir partnerle oynarsan Seninde oyun düzenin bozulur....önemli olan düzenli bir partnerle oynamak Bu Koraymı olur yaza başkasımı bilemeyiz...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Uğur demirok transfer edilmeli ligde semih uğur(yada koray) avrupadada semih chedjou ikilisi oynamalı başka stopere ihtiyaç yok.

Maçlara Semih-Koray ikilisiyle çıkmak el bombasının pimini çekip aralarında dolaştırmasına benzer. Elbet iyi performansları olur ama bir maç öyle bir hata olur ki dağılırlar. Genç oyuncularda bu dağılmayı toparlamak da kolay olmuyor..

Umarım ilerde oynayacaklar ama, stoperde tecrübeli birinin yanında oynamaları daha makul olur. Forvet'de hata yapınca gol kaçırıyorsun ama defans hatası gol yediriyor

Bizim ligde çok rahat olur

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonlar liginde hatta Turkiye liginde guclu forvetler ikisini sirtina alir oyle gol atar.,kritik maclarda hata yaptiklarinda altindan kalkamazlar olacaklari varsa bile olmazlar ondan sonra.Stoper en cok tecrube gerektiren bolgedir en cok hayali biz burda goruyoruz Semih bile yeterli degil aslinda.Stopere yabanci hava uzmani,sert,lider bi oyuncu sart.Tabi Cedjunun durumu onemli burda.

Kaldi ki Koray ne ara olmus futbolcu kategorisine gecti anlamak mumkun degil.Tamam gelecekte iyi olur yer yer cikar oynar bakariz artisi eksisi nedir ,nelerde kotu nelerde iyi.Kloop Dortmunda gitti 18lik kazmanin tekini oynatti Koray'i oynatmadi stopersiz kaldigi donemde ki Almanya ligi stoperler icin gayet keyifli bi lig.Biturlu gelecek vaadeden oyuncu,olacak oyuncu,olmus oyuncu ayrimlarini yapamiyoruz yarin Koray bi hata yapsa sirf bu yuzden adami yakacaksiniz.

Tecrübe oynadıkça kazanılır şimdi burada 94 doğumlu Koray'a oynayamaz yapamaz edemez diyenlere sözüm Shalke takımında 94 doğumlu!! Kaan ayhan var oda oynayamıyordu ama hocası güvendi oynattı çocuk son 9 lig (Almanya ligi çöp Türkiye ligi değil!!) maçında ilk 11 de 90 dk oynadı ayrıca şampiyonlar liginde Real Madrid!! deplasmanında ilk 11 başladı yani iş güvenmekte şans vermekte ben inanıyorumki Koray günter'de Kaan'daki potansiyelin fazlası var sonuçda Dortmund altyapısından yetişmiş zaten ışık olmasa adamlar geri alma maddesi koymazlardı! Koray oynatılmalı zan balta gibi bitikler oynayacağına bu çocuk oynamalı.Daha öncede yazdım bizi stoperde bu dörtlü bu sene götürür.Semih chedjou koray ve uğur demirok (transfer)

Gayet iyi olur, oynamadan yıldız olmuyor avrupadaki defanslar da zaten.

Bizim ligde öncelik atak zaten inşallah defans almayız 2li ıynar .

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih geçen sezon iyi oynadigini diyemeyiz, onun için Koray'la oynamasi yerine Korayla rotasyon yapilirsa çok daha iyi olur çünkü a) Koray tecrübe kazanir b) bize puan kaybetmezler c) Semih formsuz oldugu dönemlerde oynamaz.

Bana kalsa Telles yerine İshak'ı alıp stopere bir tane lider yabancı oyuncu getirirdim. Koray Semih dönüşümlü oynarlardı bu abilerinin yanında. Telles'in bir bek olarak çok fazla artısı yok. Orada yabancı kullanıyorsan en az bir Carlos etkisi yaratması lazım. İleri çıktığında kaos yaratacak, bütün kanadı kullanacak, vs... Göbektekiler sağlam olursa bekler yerli olsa da fazla sırıtmaz görüşündeyim. Zaten bizim asıl sıkıntımız ileri bölgede.

Abi bir maç hata yaparlar ertesi maça taraftar moralleri bozacak herşeyi yapar

Xperia Z1

Geri
Üst Alt