Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım"

Cevap: Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım"

Genç Semih sonunda istediği ilk 11 yolu açılmış kaçırır mı :b5:

o değil de madem öyle neden her transfer döneminde para yüzünden imzan son güne kalıyo? başka klüplerden teklif bekleyip bi bok gelmeyince yine azizin kucağına düşüyodun? bana hiç para önemli değil muhabbeti yapma genç semih...biliyoruz ne bok olduğunuzu...ayrıca senin ne alternatifin var ki? sen bank asyaya da gitsen aynı parayı alıp oynayacağını biliyosun...dışardan hiç bi teklif yok..fb den aldığın parayı hiç bi anadolu klübü de vermez sen zaten nereye gideceksin ki yaşın oldu 28 ha genç semih??? hakan şükürlerin hasan şaşların bülent korkmazların boş kağıda imza attıkları transfer dönemlerinde para konusunda anlaşamadığın için günlerce klüple sorun yaşayan semih in böyle haberleri çıkması sinirlendiriyo beni...

kimse para almadan çalışmaz,

küme düştüğünde -30'la başlayacak.

herkes 1 sene sonra çıkar diye konuşuyor ama ilk sene imkansız...

minimum 2 sene bankasyada, yani 2 sene para almadan mı oynayacak ?

ki 2nci sene düşük moral motivasyonla şampiyonlukta garanti değil,

kaç senede 1nci lige çıkacağı konusu ucu açık.

belki hiç çıkamayacak...

ben para almadan oynayacaklarını zannetmiyorum.

Agzindan bal damliyor abi :ask:

Özer Hurmacı: "Gerekirse 2 sene bedava oynarım"

ozer-hurmaci-gerekirse-2-sene-bedava-oynarim--1520479.Jpeg

Özer, DHA’ya yaptığı açıklamada eski günlere de dönerek; "Lig biter bitmez benim Trabzonspor ile görüştüğümü yazdılar. Bu olacak şey mi ?Niye böyle bir şey yazılır, amaç nedir anlamıyorum. Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim ve Türkiye’nin en büyük takımındayım. Özel hayatımızla ilgili yalanlar da olmuştu, neyse..." diye konuştu.

Takım arkadaşı Semih’in "Gerekirse 1 yıl para almadan oynarım" sözlerine katıldığını belirten Özer, "Bizim için sorun değil. Bizim için Fenerbahçe önemli, futbol önemli. Ne gerekiyorsa onu yaparız. Hiç bir yere de kaçmayız. Kulüp maddi sıkıntı yaşarsa 2 yıl da oynarız. Ücretleri sorun edecek karakterde değiliz" şeklinde konuştu...

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

böyle haberler çıkmaya başlar ligden düşme kesinleşince hepsini görcem ben :D

bunlara iyi kulüplerden teklifler gelse görürüm ben cehennem donana kadar fenerbahçelileri :asd:

Semih herkes gider ben kalırım deyip Del Piero olmuş bir nevi. He küme düşerlerse Batdal gelir, Semih yine yedek kalır lan :/

:oks:

Genç Semih yine yedek kalır. İlk 11 onun için hayal.. Onun tek hayali oydu.. Dokunmayın, gözüme sadece toz kaçtı :sad007:

sanki oynadigi vardida, simdi gelmis oynamam diyo zaten oynasa bile ikinci yarinin sonlarinda oynuyordu 1kurus almadan oynasin birakin:D

Böyle bedava oynarım,para almadan oynarım vs vs diyenler Fener küme düştükten sonra ilk gidecek adamlardır.

Bunları not edin kenara,

Sonraları çok eğleneceğiz :asd:

Özerinho, Genç Semih ve Guiza'dan Yapmacık Vefa yarışı.:ays:

tabi kalırsa bank asyada artık ilk 11 deki yeri garanti olacağını o da biliyor.

Semih kuş olduğunun farkında değil...

Geri
Üst Alt