# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Biz Bahsettiğin Kulüp değiliz. Gelmesin Semih falan Daha Şimdiden 2'ye böldü taraftarları Zaten gelmeyecek boşuna konuşuyoruz. İstemiyorum Genç Semih'i falan.

semih gelip seni şampiyon yaparsa ne düşüneceksin servetide istemiyodu kimse ne oldu 2008 de nası canını dişine takarak oynadı zihniyeti değiştirin biraz;)

sözleşmesi bitti ama fenerbahçe opsiyonla semihe sormadan uzatmış semih de fifaya gitçekmiş galiba bildiğim bu

Benim bu transfer haberine yapabileceğim tek yorum,ne yazık ki :

semih-arda-dan-ozur-bekliyorum.jpg

benim de o fotoğrafa yapacağım yorum güizaya bak yeter ;) şaka tabi de ardayla semih çok iyi arkadaşlar ezeli rekabetten dolayı saha içinde olan bir hareketti o.daha sonra zaten barıştılar.

Gelsin ısıtsın yedek klübesini. Kalorifer gibi herif :lol:

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Sen ilk önce düzgün yazmasını öğren,sonra yorum yap.

Siz de bu zırvalıklara inanmaya devam edin,bir yere de Arda Turan ı karıştırmayın.

Yok arda buraya gider yok şuraya gider, ne alakası var konuyla beyefendi?

Üstelikte son yazdığım ve editlendiğim sözün arkasındayım,üslubum sert olabilir Bu konuda ama gerçekten dayanılmaz bir hal aldı.

Biraz yorum yapmadan önce habere bakın ve konuşmaya,tartışmaya değermi diye düşünün,

Boşa vakit kaybı denen şey var..

Semih iyidir arkadaşlar.Sercan'ı Mevlüt'ü alamayacaksak para bastırıp..Geriye bu kalitede bedava TÜRK oyuncu varmı? Nedir itirazınız..Adam'ın gol sevinci sus şeklinde..Sadece Galatasaray'a değil Diyarbakır'a atınca da yapıyor Hırvatistan'a atınca da..Gelirse iyi olur, yararlı olur..Gelmezse de keyfi bilir..

Facebook'taki Elano sayfası da hoşgeldin Semih yazmış.1.3 alacağını söylemiş.Nerden almışlar acaba haberi?

1.3 dalgası ne yaa semih 2 almıyormuydu fb den :S hatta guiza dan az almak istemiyordu diye haberleri hatırlıyorum ?

Gelmesinden yanayım Jo'dan daha yararlı olacağına eminim.

Cok iyi bir golcu. Ama bos kaleye kaciran Guiza'nin yedegi. Demek ki diger ozellikleri o kadar b.ktan ki, dakika basina gol ortalamasi cok iyi olmasina ragmen bos kaleye kaciran adamin arkasinda yedek bekliyor. Biz futbol oynamaya calisiyorduk diye hatirliyorum hayal meyal.

taraftar ucmus yine

ronaldinho, milito gibiler bekleniyor takima

savasan adamlar araniyor ise elano-ayhan-arda- gibi adamlari unutun.

gokhan inler veya hamit gelemeyecine gore kesinlikle bir zenci alinmasi lazim orta sahaya.

balta sol bekin kralini oynar merak etmesin kimse.

veli inanin ki direk ilk 11 oynayacak geldigi an.

dehset bir oyuncu.

semih-baros ligin en iyi iki forveti birarada oynayacak. kabul edin semih kalitenin krali.

1.si Semih e kalitenin kralı derken Ardayı sallayan adamı kusura bakma kale bile almam.

2.si Arda Turan a savaşçı demeyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.

3.sü Sen de klasik skor taraftarısın,taraftar değilsin.

Arda nın yarım sezon da kötü perfomansıyla yerden yere vuranlardansın,futbolcu tüketme fabrika personelindensin.

4.sü Orta sahaya zenci olmaz sa, kaliteli beyaz gelse olmaz mı:lol:

Gelirse iyi olur.Takimimizda ne kadar iyi forvet varsa o kadar iyidir.

Cok iyi bir golcu. Ama bos kaleye kaciran Guiza'nin yedegi. Demek ki diger ozellikleri o kadar b.ktan ki, dakika basina gol ortalamasi cok iyi olmasina ragmen bos kaleye kaciran adamin arkasinda yedek bekliyor. Biz futbol oynamaya calisiyorduk diye hatirliyorum hayal meyal.

Guiza'dan kötü olduğu için yedek değil ki Semih.Daum'la problemli olduğunu bilmeyen yok.

Zaman gazetesinden alınmış sanırım haber.Semih'in internet sitesine girdi.Gs-fb maçı var videoda ve bir de bu yazı :

Ben Fenerbahçeli Semih olarak doğdum. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Fenerbahçeli Semih olarak futbolun içinde kalmak en büyük hayalim.

Bugüne kadar ki sözleşmelerimde hiçbir zaman gerek kulübüme karşı, gerek yönetimime karşı problem yaratmadım.

Semih iyidir arkadaşlar.Sercan'ı Mevlüt'ü alamayacaksak para bastırıp..Geriye bu kalitede bedava TÜRK oyuncu varmı? Nedir itirazınız..Adam'ın gol sevinci sus şeklinde..Sadece Galatasaray'a değil Diyarbakır'a atınca da yapıyor Hırvatistan'a atınca da..Gelirse iyi olur, yararlı olur..Gelmezse de keyfi bilir..

Nasıl bedava Semih ? Tff'nin sitesinde sözleşmesi 2011'de bitiyor diye yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt