# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

semih bu ülkenin en iyi golcüsüdür gelirse ve sürekli oynarsa efsane olur

Bunları adı bizimle geçmeden önce de söylediğimi yazmama rağmen hala "Adı bizimle geçtiği için Semih hayranı oluverdiniz" diyorsun.

Yazdıklarımın içinden cımbızla laflar alıp onları cevaplayan birine cevap verme gereği duymuyorum. ;)

tipik verecek cevap bulamadım, cevap verme gereği duymuyorum ayakları, karşındaki yerse tabii.. Çokta önemliydi benim için açıkcası cevabınız.. Semihe karakterli diyen birisi de zahmet edip cevap vermesin zaten, saolun..

Herkesin karakteri kendine.Adama demediğinizi bırakmadınız.Terini son damlasına kadar akıtsın bana yeter.

Karaktersizlik den kasıt nedir ?

Bilica gibi rakibine sürekli tekme atmak karaktersizliktir.

Emre gibi hakeme her seferine itiraz etmek karaktersizliktir,rakipleri ile dalaşmak karaktersizliktir.

Volkan gibi g.tü ile top tutmak,tribünlere şeyini göstermek karaktersizliktir.

İşine,arkadaşlarına,rakiplerine saygısızlık yapılıyorsa karaktersizliktir.

Semih'in pek karaktersizlik yaptığını görmedim,takımı kazansın diye agresiflik yapmış olabilir.

karaktersizlikle çirkefliği birbirine karıştırıyosunuz..

Semih bilerek rakiplere tekme atıyo, özellikle arkadan girip (çoğunda takımı skor olarak dezavataj durumundaysa)

Bülent Korkmaz ise çirkeftir.

Arda eğer bordo maçındaki gibi sürekli ona buna kafa atarsa o da karaktersizdir. Ama 1 kere yaptı diye ardayı bunların arasına koyamazsınız..

tipik verecek cevap bulamadım, cevap verme gereği duymuyorum ayakları, karşındaki yerse tabii.. Çokta önemliydi benim için açıkcası cevabınız.. Semihe karakterli diyen birisi de zahmet edip cevap vermesin zaten, saolun..

Evet tebrik ediyorum.

Öyle mantıklı şeyler söyledinki öyle kaldım.

Ne sordunda cevap vereyim ? :o

Yazdığın bir şey yokki. :o

Maçtaki oyuncuların yaptığı hareketlerle karakter belli olmaz.

Keita'nın yumruğu, Emre Aşık'ın sürüsüyle yaptıkları, Arda'nın kafası ve yumruğu, vb.

Benim için önemli olan Semih'in, aynı şekilde Arda'nın da yaptığı gibi maç bittikten sonra; "Arda kardeşim, maç içinde olur böyle şeyler" demesidir. ;)

Karaktersizlik den kasıt nedir ?

Bilica gibi rakibine sürekli tekme atmak karaktersizliktir.

Emre gibi hakeme her seferine itiraz etmek karaktersizliktir,rakipleri ile dalaşmak karaktersizliktir.

Volkan gibi g.tü ile top tutmak,tribünlere şeyini göstermek karaktersizliktir.

İşine,arkadaşlarına,rakiplerine saygısızlık yapılıyorsa karaktersizliktir.

Semih'in pek karaktersizlik yaptığını görmedim,takımı kazansın diye agresiflik yapmış olabilir.

Ya boşver bunlar gelmeden kötüler,2 gol attıktan sonra alkışlar.

Semih bilerek rakiplere tekme atıyo, özellikle arkadan girip (çoğunda takımı skor olarak dezavataj durumundaysa)

Arda eğer bordo maçındaki gibi sürekli ona buna kafa atarsa o da karaktersizdir. Ama 1 kere yaptı diye ardayı bunların arasına koyamazsınız..

O zaman Keita karaktersiz.

Evet tebrik ediyorum.

Öyle mantıklı şeyler söyledinki öyle kaldım.

Ne sordunda cevap vereyim ? :o

Yazdığın bir şey yokki. :o

Maçtaki oyuncuların yaptığı hareketlerle karakter belli olmaz.

Keita'nın yumruğu, Emre Aşık'ın sürüsüyle yaptıkları, Arda'nın kafası ve yumruğu, vb.

Benim için önemli olan Semih'in, aynı şekilde Arda'nın da yaptığı gibi maç bittikten sonra; "Arda kardeşim, maç içinde olur böyle şeyler" demesidir. ;)

2. sınıf numaraları artık bunlar. Ne yazdın ki cevap vereyip cevapları. Sen ne karaktersizliği var dedin, bende söyledim, git bjk maçında ne yapmış bosna maçında ne yapmış dedim, sen onu görmezden gelip cımbız mımbız diyerek konuyu es geçtin.

Saha içinde adamı kasıtlı sakatlayıp ondan sonra yaaa abi ayaklarına yatmak karaktersizliğin en baş mimarıdır. Bari saha içinde yaptıklarının arkasında dur.Adam sürekli rakibini kasti olarak sakatlamaya yönelik oynuyo diyorum sen halaa ne karakteri diyosun..

ALLAH ALLAH şuraya bak tartışılanlara bak semih gibi golcüyü avrupadan almak isteseniz 7-8 milyondan açarlar kapıyı

ano yemendir semih çemendir

Gelir gelmez kitlensin bu konu bence gereksiz tartismalar cikiyor

Aynen öyle, Lugano gibi çirkef oyunculardan çok Semih gibi sinsi oyunculara uyuz olurum. Geçen sezon Beşiktaş'a farklı kaybedilen Türkiye Kupası finalini bulun bir daha izleyin. Ne demek istediğimi anlayacakınız. Ondan sonra hala Semih'e karakterli diyebiliyorsanız Türkiye'de karakteri bozuk olan oyuncu yok, pes derim.

2. sınıf numaraları artık bunlar. Ne yazdın ki cevap vereyip cevapları. Sen ne karaktersizliği var dedin, bende söyledim, git bjk maçında ne yapmış bosna maçında ne yapmış dedim, sen onu görmezden gelip cımbız mımbız diyerek konuyu es geçtin.

Saha içinde adamı kasıtlı sakatlayıp ondan sonra yaaa abi ayaklarına yatmak karaktersizliğin en baş mimarıdır. Bari saha içinde yaptıklarının arkasında dur.Adam sürekli rakibini kasti olarak sakatlamaya yönelik oynuyo diyorum sen halaa ne karakteri diyosun..

Yok 2. değil 22. sınıf numaraları.

Sen kendini böyle mutlu et. ;) :o

Semih'in ben sert faullerini gördüm.

Fakat kasıtlı yaptığını görmedim, yapacağınıda sanmıyorum.

Sert faul yapanlar karaktersiz oluyorsa o zaman karakterli futbolcu o kadar azki. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt