# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

fossada bi numara yok sağdan soldan haber topluyor fotomaçtan farksız

fenere atacağı gol sonrası sevinci:D

galatasardaydan_semih_aciklamasi-097ef6013f760dcca80a670e6321eee8.jpg

Arkadaşlar Can kardeşimle yaptığımız tartışmalar sizi rahatsız ettiyse kendi adıma özür diliyorum.

Yavas yavas ortam gerilmeye basladi diye hissettim, yoksa tartismak kadar dogal bisey olamaz bir futbolcunun özellikleri hakkinda. Iste sil, silemezsin vs gibi yorumlar baslayinca iki Galatasarayli´nin kavga etmesini engellemek istedik. Semih iyidir kötüdür ama yönetimimiz ve Frank Rijkaard alinmasini istemisse, bize taraftar olarak sadece destek olmak yakisir. Cünkü Galatasaray kadrosuyla, teknik ekibiyle, yönetmiyle ve taraftariyla bütünlestigi zaman sampiyon olabilen bir takim.

önümüzdeki günlerde 'Semih Şentürk Fenerbahçe ile sözleşme yeniledi' diye okursak şaşırmayın :D

anlasildi, cocuksun daha.

Hayırdır, bu fosssa sovunuculuğu nerden?? ScoutGS, Türkspor gibi sitelerdeki haberleri takip edip, bir b.k biliyomuşcasına haber yapan fossssaya laf çakmam sana niye dokundu? Fazla dokundu da bel altı vurmaya mı çalışıyorsun?!

Zamanında açıklanan FB`deki Galatasaraylıların arasında Semih`te vardı.

"Semih Şentürk: Semih de gençliğinde G.Saray'ı tutuyordu. Ailesinde Galatasaraylılar bir hayli fazlaydı."

Gelmesini isterim Türkiye`nin şuan en iyi yerli santraforu bence.

fenere atacağı gol sonrası sevinci:D

galatasardaydan_semih_aciklamasi-097ef6013f760dcca80a670e6321eee8.jpg

Hiç yakışmamış.Revivo gibi olur bu da bize gelirse önce bir gösterir,1-2 gol atar sonra gezinir sahada leyla gibi.Savaşan takımı fanatik Fenerbahçe'li oyuncu alarak mı yapacaksın.

en buyuk rakibinin ikinci kaptanini aliyorsun

milli takimin forvetini aliyorsun

rakibin en onemli forvetini aliyorsun

bedava aliyorsun

medyatik yonden ilgi ustune cekilecek

emre nin intikami alinacak!

bu transferi ne diye istemezsiniz anlamam.

arda-semih kavgasini buyutmeyin

semih karakterli ve durust topcudur

alinsin diyorum

abicim tamami ile tersini dusunuyorum.. biz onlara misilleme yapacagiz diye bu transferi yapmak akilci bi is degil. onlarin seviyesine inmemek gerek.. Semih yetenekli bi topcu olabilir ama ben GS'mizde gormekten rahatsiz olurum.. herkesin gorusune saygim var.. umarim Rijkaard bu transfere izin vermez.

Türkspor.netin asparagas haber yapıcağını sanmıyorum bence Semih gelecek. Baros, Semih ve Mehmet 3’lüsü çok iyi ve güzel olur.

Ya beyler o dediginiz kaynaklarda hic birinde Semih Galatasaraydadir denmiyor.

Hata türksporun editörü bi yoruma semihin gelme ihtimaline yüzde 70 demis.:asd:

Baris Cenk bey de gelirse kimse sasirmasin demis ama yüzde yüz Galatasrayda diyen yok fossayi zaten gectim.

Sonra bu transfer olmasa dogru dürüst arastirip okuyup "anlamadan" sakin bunlarin hepsi kolpa yalan söylüyor demeyin bosuna.

Hiç yakışmamış.Revivo gibi olur bu da bize gelirse önce bir gösterir,1-2 gol atar sonra gezinir sahada leyla gibi.Savaşan takımı fanatik Fenerbahçe'li oyuncu alarak mı yapacaksın.

kendisi bilir valla oynarsa yedek kulübesinde çürümez bizde fenerdeki gibi,kendine eder yani.:)

Fifa Semih´in sözlesmesini bitmis olarak gösterebilir, ama bu bize yaramaz cünkü Türkiye Futbol Federasyonunun verdigi karar önemlidir. Eger o sorun halledilmezse zaten Semih´i almayiz. En fazla bostayken alinir. TFF sözlesmesinin 2011´de bitecegini belirtiyor, yani Semih transferi cok zor bu durumda. Gelirse neler yapacagini konusuruz tabiki o ayri:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt