# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

websitesine de selçuk dangozunun bala g.te attığı golle kazandıkları maçı koymuş. gelme sen istemez..

Bu opsiyon olayı sıkıntı olur böyle bir durum varsa.

Bülent Timurlenk Yalanlamış Bu Haberi. Böyle Bir transfer olacağını zannetmiyorum zaten.

Beyler bu 2288 yorumları nedir okurken koptum :D Bahçeli'nin 40.yıl konuşması gibi olmuş herkes bir şeylerden çıkarım yapmaya çalışıyor :D

Semih içinse diyeceğim tek şey Emre Bölezoğlu'na karşılık atacağımız en büyük kazık olur.. Yararlı olacağı kesin ama bu kazık için bile alınmasını isterim şayet fazla bonservis ücreti ödenmeden alınırsa tabi ki kabul edilebilir bir transfer olur :)

Beyler bu 2288 yorumları nedir okurken koptum :D Bahçeli'nin 40.yıl konuşması gibi olmuş herkes bir şeylerden çıkarım yapmaya çalışıyor :D

Semih içinse diyeceğim tek şey Emre Bölezoğlu'na karşılık atacağımız en büyük kazık olur.. Yararlı olacağı kesin ama bu kazık için bile alınmasını isterim şayet fazla bonservis ücreti ödenmeden alınırsa tabi ki kabul edilebilir bir transfer olur :)

Bonservis ücreti yok. :)

O değilde bu adamın Hırvatlara attığı golde Türk halkı aklına mukayyet olduysa bir daha sırtı yere gelmez bu milletin. :D

Sen yenisin galiba :D Devre arasında falan olsaydın burlarda ne şifreler dönüyordu bir bilsen :D

Sonuna kadar Fenerbahçeli olan birini ben istemiyorum, isterse Ronaldo olsun, ki değil.

semih haberleri ne kadar blog sitesi forum sitesi varsa geçiyor galiba cidden almışız

Ya beyler bu adamı ne diye istiyorsunuz ki,gelmez zaten,almayız Semih'i.Şu habere 90 sayfa post atılmış,Fener'liler gülüyordur.Başka yerli yedek buluruz.Onlara saldıralım,Semih'in ne işi var Galatasaray'da.

Ya beyler bu adamı ne diye istiyorsunuz ki,gelmez zaten,almayız Semih'i.Şu habere 90 sayfa post atılmış,Fener'liler gülüyordur.Başka yerli yedek buluruz.Onlara saldıralım,Semih'in ne işi var Galatasaray'da.

Galatasaray'a yakın 100 kişi bitti diyorsa konuşulur bu kadar.

2288'in şifresi :D

8/8 = 1

22+1=23

SemihUfak.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt