# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Bizim yerli forvete ihtiyacımız var.Bataldan sonra semihin gelmesi ile kulübemiz zengin olacak eski günlerdeki gibi.Semih bence iyi bir oyuncu ve değerlendirilir ise eski performansını sergileyebilir.Ayrıca fenerden bize gelen hemen hemen her oyuncu çok iyi performans göstermişdir.

Bende ayni fikirdeyim. Diyelim ki Baros sakatlandi veya cezali duruma düstü ve cok önemli bir macimiz var. Ne Badtal´a güvenebiliriz ne Pektemek´e. Bundan eminim. Ikisi de önemli maclari kaldirabilecek tecrübeye ve (simdilik) yetenege sahip degiller. O yüzden Semih gibi bir yerli forvete cok ihtiyacimiz var. Eger bu seneki gibi kötü durumlara düsmek istemiyorsak.

Semih gelirse iyi olur ama gelmez.Avrupada başarı istiyorsak Mehmet Batdal'la olmaz bu.Semih Baros'a iyi bir alternatif olur.

En iyi yerli forvetlerden.Futbol zekası çok gelişmiş bir oyuncu asist özelliğide var Keita ya Arda ya çok gol attırır.

Gelirsede başarılı olacağına inanıyorum.

Semihin bir diğer beğendiğim özelliği ise forvet arkası oynayabilmesidir.Çoğu maçda alex yokken onun yerine oynadığı maçları görmüşdük,pasörlük özelliği ile bencede çok gol attırabilir.Semih bence reijkaardın 4-3-3 sistemine uyabilecek bir oyuncu.

Son günlerdeki gelişmeler gösteriyorki başkan polat öncelikle yerli oyuncuların işini bitirip yabancıları en sona bırakmak istiyor.Son yıllardada bu kadar hızlı bir transfer gündemi yaşamamışdık.Yönetimin geçen sezondan bazı şeyleri öğrendikleri belli zira mücadeleci bir takım yaratılmak isteniyor ise yerli oyuncu piyasasını iyi analiz etmeliler.Şuanki alınan ve gündemde olan oyuncularda gerçekten mücadeleci profilde olan oyuncular.Zaten mevcut kadromuzdan gidecek bir sürü oyuncu olacak dolayısı ile yerli transferi bu noktada çok büyük önem arz ediyor.

Yönetim daha önce yaşadıkları özer hurmacı gibi olayları yaşamamak adına bu sefer çok daha sıkı çalışıyor gibi görünüyor.Zaten bursadaki oyuncular haricinde ilgilendiğimiz oyuncular türkiye liginde geleceği olan yetenekli oyuncular olarak göze çarpıyor.Aynı şeyler alt yapı içinde geçerli zira tugay kerimoğlunun çok sıkı çalışdığı ve 14-15 yaşındaki geleceğin yeni yıldız adayları olacak oyunculara 1 milyon pound gibi bonservis ücretleri önerdiğide kulüp içinde konuşulan bir diğer konu şuan için..

istemem acikcasi, gelirse büyük ihtimalle yedek kalir, semih artik yedek kalmamali, ilk 11 de sans bulacak bir takima gitsin.

ayrica pekte begenmiyorum semihi.

cok iyi firsatci golcü, o ayri.

bu haber doğrumu yaa şahsen mutlu olurum gelirse

Milli Takımın 1 numaralı golüsü olmalıdır bence.

Senin kaleyi uzaktan yoklayan elemanin yoksa,acik söyleyeyim semih bir ise yaramaz.Semih in en büyük özelligi duracagi yeri iyi bilmesi,golü koklayip genelde kaleciden dönen toplar ile golü bulmasidir.Suan icin bakiyorum ,takimda kaleye sut ceken kimse aklima gelmiyor,haa olur yeni transferlerden böyle özelligi olan birini almis oluruz,o zaman semih de bizim takima cuk oturur,tekrar ediyorum semih ,özellikle kaleye atilan sutlarda,topu iyi takip etme ve seken toplari gol yapmasiyla zamaninda gol krali olmustur.Trabzon macinda Daum alman inadini yenip,semihi bitime 15 dakika oyuna soksaydi,simdi fener 18. sampiyonlugunu kutluyor olacakti,kaldi ki süper dedigimiz onurun,toplari kurtarirken kac tanesini 18 in icine celdigini hepimiz gördük,iste tam semih in maciydi,ve daum onu oyuna almayarak intahar etti ve belkide 1-2 saat icinde almanyaya sutlanacak.Hadi hayirlisi...

yahu nasil kabul edersiniz hayati buyunca hep fbde oynamis ve her aciklamada fbliyim diyen nasil kabul edelimki isterseniz birde 10 milyon euro verelim cift yonlu olan emre belesoglunuda alalim

Semih'i ilk başta Rıjkaard istemez rahat olun.

yahu nasil kabul edersiniz hayati buyunca hep fbde oynamis ve her aciklamada fbliyim diyen nasil kabul edelimki isterseniz birde 10 milyon euro verelim cift yonlu olan emre belesoglunuda alalim

Bizim takımdaki çoğu oyuncu hayatım boyunca Galatasaraylıyım dedi de ne oldu? Bütün sezon ruhsuz bir şekilde oynamadılar mı? Doğduğu günden beri fenerbahçeliyim desin ama saha da adam gibi oynasın bana yeter...

Emreyi görüyorsun fenere asla gitmem öyle böyle dedi gitti,adamlar şampiyon oluyorlardı emre sayesinde adam canavar gibi koşuyor sahada,işte Semihde bizde böyle olacak kısmetse...

Türkiyede Barosa en iyi yedek olabilecek isim Semihtir,yarına doğru bir şeyler kesinleşir,ama benim duyduğum kadarıyla forumda verilen rakamlar yani maaşı konusunda o biraz düşük,1.8 falan sanırım alacağı para görüşmeler devam ediyor hayırlısı bakalım...

Semih'in nesini beğenmiyorsunuz adam tam bir son vuruş ustası ayrıca asla bencil değil attığı kadar attırabiliyor.

bugun pektemek yeterli diyen yarin mactan sonra forvet lazimdi almadilar, yonetim hatali laflari ederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt