# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

mehmet batdal ı aldık...semihe gerek yok.m,batdal:semih e göre daha fizikli,daha uzun,daha GENÇ,daha seri...üstelik baroş varken ve tek forvet oynarken yedekte bekleyecek oyuncu m,battal ve m,pektemek gibi hem başarıya aç hem de dinamik olmalı.

Daha seri mi? dostum güldürme beni :) Mehmet çok ağır bir oyuncu ama bu gayet normal fiziğine göre yani...

Herkes diyor ki Mehmet,Mustafa,Baros var Semihe gerek yok, ama bakın Mustafa 4-3-3 lünün solu için düşünülüyor, Baros sürekli oynayamıyor, cezalı oluyor,sakat oluyor böyle zamanalarda Semih gibi sürekli hazır da bekleyen, golcü bir isme ihtiyaç var, düşünün Uefa yarı finaldeyiz Baros yok ne yapacağız Mehmete açıkçası o kadar güvenemem ben, Mehmet daha çok sıkışık dakikalarda oyuna dahil olacak bir oyuncu olur şu takımda...

Gelsin gelsin.Fenevden gelenler bizde patlama yaşıyor.Bkz. Servet

Semih Şentürk, Galatasaray'da mı?

Ve Aslan'dan Kanarya'ya müthiş çalım! Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve dün Beşiktaş'tan Serdar Özkan ile Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı renklerine bağlayan Galatasaray, asıl bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Gazeteport'un haberine göre, geride kalan sezonun en çok gündemde kalan isimlerinden biri olan ve Fenerbahçe'yle yaşadığı sorunlar nedeniyle Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Semih Şentürk, Galatasaray'la anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Semih Şentürk'le prensip anlaşmasına varılırken, resmi imzaların da en kısa sürede atılması planlanıyor.

SEMİH ŞENTÜRK'E YILLIK 1.3 MİLYON EURO

Bu arada, yeni sezonda Galatasaray forması giymeye hazırlanan Semih Şentürk'ün, Sarı-kırmızılı kulüple yıllık 1.3 milyon euroya anlaştığı bildirildi.

Semih'in ayrıca, Galalatasaray'ın sezon sonunda şampiyon olması halinde ekstradan 450 bin euro daha alacağı öğrenildi.

20 Mayıs 2010, Perşembe

Zaman

yanlız bu adam yedek kalmaktan şikayetçi değil mi? bize gelse bizdede yedek olucak ne mantığı var bunun.bence semih iyi oyuncudur süper bi alternatif olur barosa ama gelmez bana kalırsa

Serdar Özkan'ı aldık,Aurelio geliyor,Semih'te gelirse bayağı ezeli rakiplerden oyuncu olacak.İstemiyorum.

Şu anda yapılabilecek en iyi yerli forvet transferi olur. Pektemek için 4-5 milyon euro, Sercan için nerdeyse çift haneli rakamlar konuşuluoyr. Semih transferi ile bütçenin büyük kısmı ortashaya rahatlıkla ayrılabilir. Umarım gerçekleşir.

Semih'in hiç bir zaman sorun çıkardığını hatırlamıyorum. Mustafa Pektemek olmayacaksa alınırsa iyi olur.

Burada bahsettiğimiz kişi Anelka´nın arkasında yedek kalmaktan şikayetçi olmuş biri Ne Baros´u ? Sorun çıkartacağı çok net belli .

aynen.futbolcu için(genç olmadığı sürece) kimin arkasında yedek kaldığı önemli değildir.önemli olan yedek kalmasıdır bana göre.semih in gelmesini isterim ama geleceğini düşünmüyorum.

bence gelse baya bi faydası olurr galatasarayın biri girişimde bulunudğu doğru hele hele emre belezoğlu olayından sonra neden olmasınn

İlhan Cavcav Pektemek 2 sene daha bizde demiş.

ya cavcav hep öyle konuşur pektemek bizde rahat olun eminim!

Semih istediği kadar iyi bir oyuncu olsun

ben takımımda görmek istemiyorum.

Fenerbahçe patentli oyuncuların Galatasaray bünyesine geçmesine karşıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt