# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

gelsin vallahi ne güzel olur seviyom adamı bi o var zaten aralarında suskun birisi

fenerin semihin gideceğini bile bile opsiyon kullanma nedeni semihin yurt içinde başka bir takıma gitmemesiydi

Semih forvet sıkıntısı çeken Galatasaray ve beşiktaş için bulunmaz nimet bence

Semihi Mehmet Batdalla falan karşılaştırmayın bence,bence o tam bir golcü...

ama fener bu şekilde transferinin önünü kesti

yurt dışına gider büyük ihtimalle

semihin alınacağı söyleniyor basında doğrumu?

Bonservisin elindeyse seni bile alabilirler bence.

(tek ihtimali olan)

gelmiyeceğim dedi ya,gelmesin zaten

Semih bu sene kaç maç doğru düzgün oynadı? Bir elin parmağını geçmez.

Ancak Rijkaard, Daum gibi Zico gibi bir oyuncuya takılı kalan bir adam değildir. Er ya da geç eğer memnun değilse ondan vazgeçer.

Ayrıca revizyonu seven bir hocadır, Kupa maçlarında, Avrupa maçlarında, evimizde oynadığımız bazı "kolay" maçlarda yedeklerinide oynatır. Çoğu kez 2-0, 3-0 öndeysek falan dakika 60'dan itibaren yedekleri oyuna dahil eder.

Kısacası Serdar Özkan'da, Semih Şentürk'de vs. biliyor ki, Galatasaray'da yedek kalacaklar ancak Rijkaard'ın revizyon ve yedek oyuncularıda oynatma yanlısı bir teknik adam olduğundan, kupa maçıydı, avrupa maçıydı, son 30 dakika oyuna girmeydi derken aşağı yukarı 15-20 maç forma giyecekler.

Az değil yani. Gayet iyi.

Rijkaard rotasyon'u seven bir adam.Bunu hem Barcelona'da gördük hem de Galatasaray'da sezon başında gördük.

Ancak bizdeki sakatlıklar ve kadro yetersizliği belirli isimlerin sürekli oynamasına neden oldu.Buda sezon sonundaki yorgunluk ve isteksiksizliğe neden oldu.

Bu yüzden Semih umarım gelir.Baros sakatlanmasa bile 40 maç üst üste oynayamaz bu adamların en az 1-2 hafta dinlenmeye ihtiyaçları olur maç serilerinde.

Bu yüzden Orkun'a katılıyorum,Semih'de kim ne derse desin bu ligdeki en kaliteli golcülerden birisidir.Baros-Semih-Mehmet Batdal gibi iyi bir forvet hattına sahip olabiliriz.

sol kanada yerli forvet diyorum başka bişey demiyorum :) semih i isterim oraya.

Semih bizde çok gol atar.O gelirse belki fbye karşı olan şansımızıda kırarız.

Semih:

1) GUIZA ve GOKHAN UNAL gibi vasifsizlarin yedegi.

2) Fenerli.

3) E.T.'ye benziyor.

4) Futbolcu degil. Arada bir hasbelkader gol atiyor.

5) Yabancilarin aldigi para yuzunden aglayan futbolcu tipinde, bizden alacagi paraya yedek oturtursak kulup batar.

Bize hareketli forvet lazım bize uymaz.

Geçiniz arkadaş ya Ne Semih'i İstemiyorum Bu takıma Fenerli Futbolcu.Hele Bahsedilen adam Semih Şentürkse Kalsın Kendi Kulübünde Genç Semih Lazım değil Bize.

Ben çok isterim

bide hamiti istiyorum

sonra yaslaninca selcuk yulanin bir versiyyonu olur bu adami nasil almisiz diye hayiflaniriz

Semih keşke gelse.Çok isterim Gs'de görmek.

Semihin ismini burada görmeye tahammül edemiyorum takıma gelse ne yaparım? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt