# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

bende daha dun gece girmistim sitesine fotolar vardi fyle, bgn olmamasi ilginc ama bence kimse ugrasmaz bu fotolari kaldirmakla zannetmiyorum,

Bize asla yararı olmaz.Hep fbliyim deyip duruyor.Yarardan çok zarar getirir.Başka forvet alalım.

hangi takımlı olduğunu anlayamadım kimi galatasaraylıymış eskiden diyor kimi ise fenerli olduğunu söylüyor bence gelsin çünkü barosu kesemeyeceği için yedek olacak batdal ve semih yedek forvet için yeter herkesi kendi fikri ;)

hangi takımlı olduğunu anlayamadım kimi galatasaraylıymış eskiden diyor kimi ise fenerli olduğunu söylüyor bence gelsin çünkü barosu kesemeyeceği için yedek olacak batdal ve semih yedek forvet için yeter herkesi kendi fikri ;)

Neyse konuyu kapatıyorum.Aldığımız zaman sakın performansına bişey demeyin.

Emre Belezoğlu yıllarca ben GS'lıyım diyen adamdı.Ne oldu?Fenere gitti.Bu işler belli olmaz.

Öyle gibi fenerbahçe Aurelioda ki gibi dalaverelerle haklı çıkabileceklerini düşünüyorlardı ama olmayacak gibi :)

Gelirse gene yedek olucak.Neden gelsinki?

Gel Semih'im gel. Şu hukuksal durumunu çöz de gel ama. Yeni başlangıçlar güzeldir, nöbetçilikten çavuşluğa yükselmek lazım

:)

Geleceksen cidden resimleri kaldırana kadar o sitedeki yüzlerce fenerle ilgili şeyi kaldır. :)

Gelirse gene yedek olucak.Neden gelsinki?

Geçen sene Barosun alternetifi yoktu ve bunun sonucunda hem Uefadan elendik hemde şampiyonluktan olduk...

Gel Semih'im gel. Şu hukuksal durumunu çöz de gel ama. Yeni başlangıçlar güzeldir, nöbetçilikten çavuşluğa yükselmek lazım

:)

Aynen öyle Burakcığım :D aslında ortada bir sorun da yok gibi tabi federasyonumuz biraz taraflı olunca biraz uzuyor işler ama karşılarında Türkiyenin en büyük camiası var :D

23 mi giyer 9 mu? 9'a bu sene Elano yakışmadı ve onun da gideceğini düşünüyorum.

@Burak

Semih gelmeyecek. Sanki resmi siteden açiklandi gibi konusuyorsun

Dün fener formalı resimlerini görenler oldu mu sitede? Benim gördüğüm kadarıyla site bayadır güncellenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt