- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
Kaleci ise verdiği oyuncu oynayabilir.
Acaba niye ki ?
bknz; Ertuğrul Taşkıran (Sivasspor) @ Mackolik.com
Acaba niye ki ?
bknz; Ertuğrul Taşkıran (Sivasspor) @ Mackolik.com

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam 2011-2012 sezonunda Samsun'un kalecisiydi.2 maçta Fener'den sadece bir gol yedi.Samsun Fener'den 4 puan almıştı.
Şike olayları yeni olduğu için ayrı bir gözle izlemiştim Ertuğrul'u.Hiç maç satacak biri gibi gelmedi bana.
Bu adam 2011-2012 sezonunda Samsun'un kalecisiydi.2 maçta Fener'den sadece bir gol yedi.Samsun Fener'den 4 puan almıştı.
Şike olayları yeni olduğu için ayrı bir gözle izlemiştim Ertuğrul'u.Hiç maç satacak biri gibi gelmedi bana.
ee fenerin sucu ne bu konuda
öyle bir şey varsa bile suç sivassporun
sonucta kafalarına silah dayayıp yapmıyorlar sözleşmeyi. sivas kabul etmeyecek
ee fenerin sucu ne bu konuda
öyle bir şey varsa bile suç sivassporun
sonucta kafalarına silah dayayıp yapmıyorlar sözleşmeyi. sivas kabul etmeyecek
Hangi Sivas?
Bu mu ?
![]()
Yoksa bu mu?
![]()
Ben satacak veya sattı demedim zaten.
Neden o futbolcuya böyle bir engel konmuyor ona dikkat çekmek istedim.
Mevzu o kaleci değil mevzu o malum kulüp.
Ayrıca konuda bir mesaj daha yazılmış senden sonra ama o yazan kişi engellilerim arasında olduğu için göremiyorum. Neyse görmeye değer de bir mesaj olduğunu da düşünmüyorum zaten.![]()
O dönemde şike yapacak oyuncunun götünü keserlerdi samsunda.
Sivas olayı farklı bir düzen var sivas fenere maçı satınca 3 maç olarak geri dönüyor zaten. 2 maç satsalar 27 puan ligden düşme gibi bir derdin yok mis.
tamam işteHangi Sivas?
Bu mu ?
![]()
Yoksa bu mu?
![]()
pffPardon. Silin konuyu.
Meğer tertemiz Fenere çamur atıp duruyormuşum. GALATASARAY forumunda , antu da bile bulamayacağı kadar destekçi bulduğuna göre.
Pardon pardon pardon. Zamanını aldım kusura bakmayın.
Az daha zorlasalar "Fenerbahçe Yeni Taraftar forumuna hoşgeldiniz" konusu açacaklar.
Konu kilit .