semih ve selçuk'u yeni sezon kadro planlamasına ekleyen hoca

Selcuk bu sezon ne yapmis yahu? Herkes Sneijdere iyi giydiriyor da, Selcuk kac gol atmis, kac asisti var?

tudor ilk geldiği zamanda dedim kadroda hala selçuk semih hakan balta sabri gibi adamları düşünecekse baştan hoca falan değildir benim gözümde diye ve geldiğimiz duruma baktığımızda yine milyon eurolar verilen adamlardan futbol adına daha çok şey biliyor olmanın verdiği hazzı yaşıyorum.

Gelecek seneye Selçuk, Semih ve Sabri üçlüsü ile başlamayı düşünen adam hoca moca değildir net.

Bu herif bu beyinle Juve'de nasıl oynamış hayret! Semih, Selçuk, Sabri gibi leşler de, onları oynatan da haindir!

tudor ilk geldiği zamanda dedim kadroda hala selçuk semih hakan balta sabri gibi adamları düşünecekse baştan hoca falan değildir benim gözümde diye ve geldiğimiz duruma baktığımızda yine milyon eurolar verilen adamlardan futbol adına daha çok şey biliyor olmanın verdiği hazzı yaşıyorum.

Riekerink gönderilip Tudor getirilirken kendimi parçaladım. Kenardan el kol yaptı diye başta gerizekalı troll olmak üzere Tudor'a taptılar.

Kendisini yeni sezon kadro planlamasına eklememelidir.

Selçuk bu takımdan gitmeli.
İkili.mücadelede top kapmasını beceremeyen oyuncunun ne işi olur merkez orta sahada.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Selçuk bu takımda oynamış en kepaze futbolculardandir. Her maç takım aleyhine işler yaparken hala kaptan olarak senede 3 milyon Euro alıp her maç 11 oynaması akla zarar.

Sabri ve semih in olacagini sanmiyorum en azindan rotasyon icin saklayabilir ama selcuktan kurtulamayacagiz sanirim

Semih,Selçuk,Sabri bunlar kesinlikle şutlanmalı,şutlanamıyorsa yedeğe hapsedilmeli.

Geri
Üst Alt