valla öncelikle hakaret edildi diye dert yandığım olmuş mudur? hatırlamıyorum doğrusu. şikayet butonuna hakaret dahi olsa bile tıkladığım pek nadir olmuştur. en son ne zaman tıkladığı mı da hatırlamıyorum. bunların dışında terim konusuna gelince terim konusu dışında olayı tabana indirirsek açık ara farklı düşündüğümüz kesin. benim görüşüme göre Galatasaray ismini efsaneler yaratmış ve yüceltmiştir. En başta Ali Samiyen Metin Oktay Fatih Terim diye sıralanır bu liste. Galatasaray'ın, Ali Samiyen'i Metin Oktay'ı, Fatih Terim'i yarattığı yoktur yani.
Galatasaray ismi varsa bu isimler sayesinde var ve biz taraftar olarak bu efsaneleri ömürlerinin sonuna dek kıymetini bilmekle, öldükten sonra da kattığı değerleri nesilden nesle taşımakla yükümlüyüz. seni bilmem ama ben yaşayan en büyük Galatasaray efsanesini anlatmaya devam edeceğim..
Galatasaray ile ilgili tek isteğim Ali Dürüst önderliğinde başta Florya'da olmak üzere Arena'da, Abdi İpekçi'de tüm Galatasaray adının var olduğu her yerde camianın sadece Galatasaraylılar tarafından yönetilmesidir ve Fatih Terim bu Galatasaraylılık anlayışının temel taşıdır. Yani çabamın adı Fatih Terim ve dolayısıyla Galatasaray'dır sevgili kardeşim..