Cevap: Sene Sonu Serbest Kalacak Oyuncular (2010-2011 sezonu sonu)
Kadro yaptıkça yapasım geliyor... Fakat yönetim birşey anlamıyor kadrolar boşa gidiyor
----------------Ufuk---------------
--Sabri---Mexes---Servet---Insua--
---------Musa Ç.-----Lorik Cana------
---------------Misimovic----------------
---Pino-------------------------Arda---
----------------BAROS-----------------
YEDEKLER : Mehmet B. , Emre , Serdar , Sinan O. , Elano , Kewell
Elimizdeki oyunculara yapılacak (tabi eğer denilen 2-3 takviye daha olucak konuşması için diyorum) en iyi takviye bu olmalıdır. Zaten Rijkaard'ın artık birşeyleri anlaması ve takımı yapılandırması gerek. Çünkü elinde çok değerli 2 yönlü yaşı 18 olan bir genç ve BankAsya liginde yılın oyuncusu seçilmiş bir adam var... Eğer Musa'nın üstüne düşülürse sanılandan daha fazla verim alınacağı kesin bir konudur. Mexes konusu ise , Kaç para ise ver gelsin ! Lucas neill'de yaşlandı. Seneye 33 olucak.. Onun yerine Sabri oynar... Stoper'de yedek olarak'ta Ali Turan ve Servet'i bekletirim... Şahsen bu kadro çok iş yapar... Tabi yedeklere ve İlk11'de oynayabilecek tecrübeli 2 yıldız alınması takımı daha fazla rahatlatır... Bunlar'da , Luis Perea 1979 ve David Navarro 1980 olabilir.. He birde şunu unuttum , Juan Albin'de hiç fena değil.. Zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Gerçekten alınırsa iyi iş yapılmış olur..
Not : Taylor yazdım. Yanılmıyorsam Stoper olarak'ta görev yapabiliyordu... Bir maçta rastlamıştım.. Newcastle'da ki ise tabi

Yedek'te oturur , Sinanın yerine