Senelik 5m € ya Fenerde Oynar mıydınız?

?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Olabilir ama hali hazırda zaten kıyamete kadar torunlarıma yetecek parayı kazanıyorsam Kerem gibi , asla gitmem
Allah kimseye eksik karakterini malıyla mülküyle kapatmaya çalışma ezikliği vermesin derim
Görüş farklılığı abi, ben ilgilenmem mesela, aldığı para oynadığı takım vs kendi bileceği iş. Ben Galatasaray taraftarıyım, takımımda olanı desteklerim gerisi ile ilgilenmem. Rakip takıma giderse de Fb'deki x bir futbolcu ne kadar dikkatimi çekiyorsa Kerem de o kadar çeker demek istediğim bu

para güzel de bir kulüpte sembol olmak değerli hissetmek bunlardan özel şey ne var hayatta. Hayata anlam değer katan şeyler. Birde topçular zaten ister ezeli rakibe gitsin ister katara gitsin manyak paralar kazanıyorlar hiç biri aç filan kalmıyor her şekilde zenginler paranın fazlası da gereksiz hırstan dolayı talep edilir. Kerem'in 2-3 mio fazla para için ifb kaos cenderesine girmesi düz salaklık 2 mio fazla kazanacak diye hain olmayı göze alması düz salaklık. Adamlar seni hiç bir zaman bağırlarına basmayacak zaten duygusalsın tırlatacaksın orda iyice. Ulan az aklın olsa suudlara filan giderdin hem daha iyi para hem GSliliğin yanmazdı. Eşinin lafıyla siyasete de yaranmak için ifb yapıyor ne dense boş şuna.

Görüş farklılığı abi, ben ilgilenmem mesela, aldığı para oynadığı takım vs kendi bileceği iş. Ben Galatasaray taraftarıyım, takımımda olanı desteklerim gerisi ile ilgilenmem. Rakip takıma giderse de Fb'deki x bir futbolcu ne kadar dikkatimi çekiyorsa Kerem de o kadar çeker demek istediğim bu
Ben kendi adıma söyledim, yoksa Kerem istediği yere gidebilir, gerçekten üzülmem

5 milyonu alır insider olarak Galatasaray'a çalışırdım. Anadolu maçlarında yıldızlaşır kritik maçlarda sakatlanır ya da tersine oynardım.

Taraftar desen zaten alışık bi şekilde yolunu yaparsın. Al eline megafonu yapıydı sapıydı saçmala. Sonra suyun karşı tarafı, hakem, fenerbahçe büyüklüğü, tek başıma yenerim gibi saçmalıklarla sanırım ikinci sene kaptanlığa kadar yükselirdim.

O yeteneğim olsa Galatasaray'da karın tokluğuna bile oynardım. Bir gol attıktan, bir güzel hareketten sonra tribünlerin ayağa kalkması erkekliğin doruk noktası falan olsa gerek. Şuan Dursun Özbek'e, Aziz Yıldırıma falan bile sorsan iyi bir futbolcu olmayı bu kariyerlerine tercih ederler.

Fenere gelirsek süper lig seviyesi ve üstü bir topcuysam oynamam. Kötü futbolcuysam gider alırım paramı. Yeteneksiz olduğum için vicdanı azapta çekmem hem.

2-3 milyona baska takimda oynardim
16215.jpg

Oynarım.
Öncelikle 5 yıllık sözleşme isterim.

Sahaya çıkar fırsatını bulunca ifb kalesine gol atılmasını sağlarım, buna imkan bulamazsam doğrudan penaltı yaparım.
İstisnasız tüm maç kadrolarını rakibe uçururum.

Olayı çözdüklerinde yedekte otururum.Kovmak isterlerse çatır çatır kalan sezonların parasını isterim, kuruşu kuruşuna verseler de yine de bir sebep yaratıp Fifa'ya şikayet ederim.

Son olarak da takım içinde ve yönetimde dönen ne kadar alengirli iş varsa kitap yazar bedava dağtırım.

Şu halimle oynarım çünkü çalışmaktan anam ağladı hala elimden tutup bir akademiye bilmem nereye yazdırmadıkları için aileme çok öfkeliyim ulan bir tane spor kursuna yüzme kursuna bilmem neye hiç bir yere göndermemişler ot gibi büyüdük. Ama bir anadolu kulübünde oynuyor olsam o kazandığım paraya tamah eder gitmem fenere isterse, 10m versinler.

Mercedes de calisiyorsun Porsche sana daha fazlasini teklif ediyor orda calisirmisin gibi bir soru. Neden gitmeyim? Sonucta Mercedes hayrani da olsam günün sonunda cepin deki paraya bakarim. Orayi sevmesemde prof davranip elimden gelen en iyisini vermeye calisirim.

Olm soru 5 m Euroya feneri tutar miydiniz degil?

Fener'de oynar miydiniz diye soruyor.

Oynarim tabi , bi haltta beceremem bu halimle sahada. Yedek oturup mis gibi para. Staddan evede 10 dakika bile yok.

Oynar ve sabote ederdim
Hakeme gidip iki kas goz oynatip bi de parmak salladin mi heykelini bile dikerler.

Geri
Üst Alt