Senelik 5m € ya Fenerde Oynar mıydınız?

?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Her şey bir yana, kaçar gibi son gün Benfica'ya gittikten ve orada tutunduktan sonra bir daha epey bir süre ülkeye dönmeyi düşünmezdim herhalde. Parası mühim değil, zaten açlık sınırına oynamıyorsun.

Döneceksen de bu kadar geçmişin varken, Fenerbahçe gibi bir nefret ortamının hüküm sürdüğü, yöneticisi, teknik direktörü oyuncusu ayrı ayrı ruh hastasıyken ve bir Allah'ın kulu bile mutlu olamıyorken ne verirlerse versinler düşünmezdim.

İcardi Galatasaray ne verirse 1 milyon fazlası veren fenere gitmedi.
Oshimene fenerden gelen teklif daha fazlaydı gitmedi. 5m ne ki. 50+ verdi araplara gitmedi.
Şu iki oyuncunun adamlığından utanmalı önce giderdim diyen...
Futbolcuysam zaten para kazanıyorumdur. Sokarım fenerin 5 milyonuna neden gidip ömür boyu pişmanlık ve vijdan azabı yaşiyim. Zaten o formayı giysem kendimden iğrenirdim. Daha az kazanırım ama mutlu olurdum. Gitmem...

Galatasaray formasıyla önemli işlere imza atmış veya her yerde göğsünü gere gere Galatasaraylıyım diyen bir futbolcunun Malum takıma transfer olması hiç hoşuma gitmiyor. Ama günümüz futbol endüstrisi para üzerine kurulmuş kazandığının 2-3 katını teklif ederek seni kişiliğinle satın alıyorlar. İşte burada bütün mesele senin kişiliğinin satılık olup olmaması

Abi deli misiniz tabii ki oynanir

Hayat alginizi mi yitirdiniz

Gerceklerden bu kadar kopuk olmayin

2 senelik kontrat yapar 10m euroyu cebe atar futbol hayatımı sonlandırıp emekli hayati yasardim seferihisarda

Ölene kadar villamda gscde takilirdim evlenmezdim de

Mis gibi hayat abi algilarinizi güncelleyin derim

Abi deli misiniz tabii ki oynanir

Hayat alginizi mi yitirdiniz

Gerceklerden bu kadar kopuk olmayin

2 senelik kontrat yapar 10m euroyu cebe atar futbol hayatımı sonlandırıp emekli hayati yasardim seferihisarda

Ölene kadar villamda gscde takilirdim evlenmezdim de

Mis gibi hayat abi algilarinizi güncelleyin derim
Şu anda evlenmeyi düşünüyor musun Emrecim? :D

Biz gerçek anlamda taraftarız ve iliğimizle kemiğimizle fenerden tiksiniyoruz. Fb nin almak istediği kadar bir futbolcu kalitem olsaydı 10 kat fazla bile teklif etseler sırf onlara zittirin gidin kumda oynayın demenin keyfini yaşamak isterdim. Ekmek parası falan muhabbetlerine girmeyin komik olur. İllaki bu seviyede topçuysan aileni geçindirecek parayı kazanıyorsundur.

Global ölçekte bir hesap vardı. X milyon dolardan sonrası hayatının geri kalanını "istediğin an istediğin şeyi yapabileceğin düzeyde" geçirmek için yeterli diye.
7 milyon dolardı sanırım o meblağ. Yani 7 ile 30 aynı esasında bu hesaba göre. Bence de doğru.
Yani her marka spor arabadan ayrı ayrı olsun veya Antalya'dan Çanakkale'ye kadar o kıyı şeridinde her beldede yazlığım olsun demezsen ki ne gerek var.

istisnasiz hepimiz oynardik

ha zaten topcu olsam ve diyelim 5 milyona fbde oynamak yerine 3 milyona baska yerde oynama sansim var ozaman fbye gitmezdim

ama mevcut halimizle 5 milyonu reddetme lüksümüz mü var Allah askina

sahada 100%‘ümü vermezdim o ayri

Geri
Üst Alt